Türkiye genelinde 14 Mayıs genel seçimi için milletvekili kesin listeleri belirlendi. Denizli’de Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanıyken görevinden istifa ederek BBP Milletvekili Aday Adayı olan İsmail Karateke, 1. sıradan milletvekili adayı gösterildi.

Denizli’de Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanıyken görevinden istifa ederek BBP Milletvekili Aday Adayı olan İsmail Karateke, 1. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Uzun yıllardır partinin değişik kademelerinde görev yapan Karateke’nin 1. sıra adaylığı parti içinde büyük heyecana sebep oldu.

14 Mayıs genel seçimi için milletvekili kesin listelerinde BBP Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı olan İsmail Karateke, “Büyük Birlik Partisi’nde uzun yıllardır çeşitli kademelerinde görev aldım. Beş yıla yakın Alperen Ocakları il başkanlığı, seçim koordinasyon başkanlığı ve üç yıldan bu yana da Büyük Birlik Partisi Denizli il Başkanlığı görevini yürüttüm. Denizli İl başkanlığı görevimden istifa ederek 28. Dönem Denizli Milletvekilliği için aday oldum. Tüm Teşkilat başkanlarımla, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları ve Alperen Ocakları ile birlikte belirlediğimiz hedefleri bir bir gerçekleştirdik. Üye sayımızı 10 kat arttırırdık. Denizli'miz de Kasım ayında on binin üzerinde katılımla miting yaptık.

Şimdi de hedefimiz en az iki milletvekili alarak Denizli şehrimize hizmet etmek, Denizli şehrimizi ve Büyük Birlik Partisi'ni mecliste çok güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Vatandaşlarımıza buradan çağrı da bulunmak istiyorum. Büyük Birlik Partisi, Cumhur ittifakı içerisinde baraj sorunu olmadan bir seçime katılıyor. Bu nedenle milletvekili pusulasında oylarını Büyük Birliğe, Cumhurbaşkanlığı pusulasında ise Cumhurbaşkanı'mızı tercih etmelerini temenni ediyoruz. Rabbim bizlere şehrimize ve vatanımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Son olarak Genel Başkanımız Mustafa Destici'ye bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.