HABERDENİZLİ.COM

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli son yolculuğuna Denizli Adalet Sarayı'ndan uğurlanırken araçta bulunan yaralı polis memuruda cenaze törenine katıldı.

Denizli'de dün sabah meydana gelen ve Denizli'yi üzen korkunç kazada, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli hayatını kaybetmişti. Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli son yolculuğuna Denizli Adalet Sarayı'ndan törenle uğurlanırken. Mustafa Alper’in ailesi, Adalet Bakanı Bekirbozdağ, Adalet Bakan yardımcısı Bilal Uçar ve Denizli Valisi Ahmet Altıparmak cenaze tören alanında dualar eşliğinde cenazeyi uğurlarken daha sonra cenaze tören alanına kazada yaralanan Ramazan Uğur gelerek yakın korumasılığını yaptığı Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in ve Muzaffer Akşehirli’nin tabutlarını öperek son yolculuğuna uğurladı.

Törene Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HSK üyeleri, çevre illerin Cumhuriyet Başsavcıları, Alper ve Akşehirli'nin yakınları ve çok sayıda vatandaş katılarak uğurlandı.