Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan Ayı’nın gelişini müjdeleyen ve mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemi için mukaddes bir gece olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Bu mübarek gecede affedilmeyi ve doğruluğun yanından ayrılmamayı niyaz eden tüm kardeşlerimizin duaları bir olur. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaip Kandili tüm İslam alemi için eşsiz bir fırsattır. Bize af kapılarını açan bu mübarek gecede, kırgınlıklarımızı bertaraf etmeli, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz" dedi.


“Bu mübarek gecede kardeşlik ve huzurun tüm dünyada hakim olması, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesi için dua edelim” çağrısında bulunan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Regaib Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar hepimiz için manevi bir hasat mevsimidir. Yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu mukaddes günlerin gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve tüm dünyaya adalet getirmesini diliyorum.”


Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı bu mukaddes geceyi hep birlikte eda etmenin mutluluğunu yaşayacaklarını işaret eden Başkan Zolan, “Bu düşüncelerle ülkemizin ve tüm hemşehrilerimizin mübarek Regaip Kandili'ni kutlar, bu kutlu gecenin tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını temenni ederim" dedi.