Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün de eşlik ettiği ziyarete MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ederek, Cumhur ittifakı olarak misak-ı milli ruhuyla Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini söyledi. AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör ise bugüne kadar, hiçbir şahsi menfaat gütmeden Cumhur ittifakı ile birlikte hareket ettiklerini kaydederek, “Biz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti devletini dünyada en güçlü devlet olması için gece gündüz çalışan milletin evlatlarıyız” dedi.

Başkan Çavuşoğlu’ndan İkramiye Müjdesi Başkan Çavuşoğlu’ndan İkramiye Müjdesi

“Denizli’miz nereden nereye geldi”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan de göreve geldikleri günden bu yana millete hizmet etmek için gece gündüz koştuklarını belirtti. Bu yürüyüşte kendisine yol arkadaşlığı yapan herkese teşekkür eden Başkan Zolan, “Bizim buradaki amacımız Denizli’mizi daha iyiye, daha güzele götürmektir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, daha konforlu daha güzel bir hayat sürmelerini, daha güzel bir şehirde yaşamalarını sağlamak için gayret göstermektir. Çok şükür bugüne kadar yaptığımız işler hepimizin malumu, Denizli’miz nereden nereye geldi. Ve biz diyoruz ki; ‘Bunu hep birlikte başardık.’ Ele ele verdik, gönül gönüle verdik, gece gündüz çalıştık ve şehrimizin bugünlere gelmesini hep birlikte sağladık. Bugün Denizli’miz Türkiye’de parmakla gösterilen iler arasına girdi. Şehrimizle ne kadar gurur duysak hakkımızdır” dedi.

“Bizim tek derdimiz millete hizmet etmek”

Her zaman emanet bilinciyle hareket ettiklerine dikkati çeken Başkan Zolan, “Bu şehrin emaneti bizde’ dedik ve bize güvenen vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak, başlarını öne eğdirmemek için her işimizde en ince ayrıntısına kadar gayret sarf ettik” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye destekleri için teşekkür eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Bizim tek derdimiz millete hizmet etmek. Bizim işimiz gücümüz Denizli. Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik. Başka hiçbir şeyin peşinden koşmadık. Hem hizmet ettik, hem gönüllere dokunduk. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın güzelliğini, sevgilerini görüyoruz ve bizleri bağırlarına basmaları bizleri çok çok mutlu ediyor.”