Buldan’ın 10 yıllık hayalini gerçekleştirmek adına göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediyenin öncülüğünde ENERYA Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından yapımına başlanan CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) dağıtım tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Şevik’i belediye birim müdürleri ile Gölbaşı Mahalle Muhtarı Süleyman Gökçe eşlik etti.
CNG tesisinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Şevik, 2023 yılı içerisinde Buldan’ın bazı mahallelerinde doğal gaz kullanımının başlayacağının müjdesini verdi. 
 “Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Buldan Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Başkan Şevik,  “2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde vatandaşlarımıza söz verdik. İlçemizin 10 yıllık hayalini gerçekleştireceğimizi, doğal gazı Buldan’a getireceğimizi vaat etti.  Bugün bunu gerçekleştiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Gölbaşı Mahallemizde CNG dağıtım tesisi inşaatında sona gelindi. Doğal gaz çalışmalarında belediye olarak her türlü desteği veriyoruz. 2023 yılı içerisinde ilçemizin bir bölümünde doğal gaz çalışmaları tamamlanmış olacak. Bu mahallelerimiz doğal gaz kullanımına başlayacak. Bizler de bu süreçte hızlı ve etkili bir şekilde yollarımızda tadilat çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.