Başkan Kırar, “Ülkemizin geleceği için, yarınlarımız için bu seçimi ilk turda bitirmemiz ve Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Denizli’den yüksek bir oy ile Çankaya’ya göndermemiz lazım” dedi.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak Genel Seçim öncesi vatandaşa çağrıda bulunan Başkan Kırar, seçimin önemine vurgu yaptı.  Başkan Kırar yaptığı açıklamada, 14 Mayıs Genel Seçimlerinin bir dönüm noktası olacağını ve ülkenin kaderini belirleyeceğini söyledi. 14 Mayıs seçimlerinde hataya yer olmadığının altını çizen Başkan Kırar, “Bu seçimlerde hataya yer yok. Ülkemiz daha fazla bedel ödeyemez. 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’mızın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Denizli’den yüksek bir oy ile Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Milletin ittifakı kazanacak, Denizli kazanacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Kırar, “Millete Hakaret ve Küfür Eden Bu İktidar 14 Mayıs’ta Gidecek”

Başkan Kırar yaptığı açıklamada, “Bereketli, huzurlu sofralar için, mutfaktaki yangını söndürmek için, demokrasi için, ortak akıl için, zenginlik için, hukuk için, adalet için 14 Mayıs’ta hep birlikte oyumuzu Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiz. Kendilerinden olmayan herkese FETÖ’cü ya da terörist diyen bu nobran dilli iktidarı 14 Mayıs’ta göndereceğiz. Ülkemizde baharı yaşamak için sandıkta irademize sahip çıkacağız. Tüm hemşehrilerimi bütün içtenliğim ile 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye davet ediyorum. ‘Elim CHP’ye oy vermeye gitmiyor’ demeyin.  Bu seçim tam da elinizin CHP’ye oy vermeye gitmesi gerektiği bir seçim.  Hep birlikte elimiz, açlığa, yoksulluğa, fakirliğe, haksızlığa gitmemeli. Her kesimden bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu seçim o seçim!  Yüzde 100’ü aşan enflasyona, halkın aklıyla dalga geçen ekonomi bakanına karşı, milletine hakaret eden, küfür eden bu iktidara karşı, kendilerinden başka herkesi dinsizlikle suçlayanlara karşı, kriz anlarını yönetemeyenlere karşı, hastane zincirleri olan sağlık bakanlarına karşı, katillerle, tecavüzcülerle boy boy fotoğrafları çıkan bakanlara karşı bizim bu seçimi kazanmamız lazım. Depremde hayatını kaybeden binlerce insanımıza ‘Devlet Nerede?’ sorusunu sorduranlara karşı bu seçimi kazanacağız.  Sınav, mülakat vs. diyerek gençlerimizin hayatını karartanların, torpille işe alım yapanların, haksız kazançla servetine servet katanların hepsine gereken cevabı 14 Mayıs Pazar günü sandıkta vereceğiz. Haydi Denizli, göster kendini” şeklinde konuştu.