Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete Başkan Atlı’ya CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi de katıldı. Başkan İmamoğlu’nun makamında yapılan görüşmede belediyeler arasında yapılabilecek ortak projeler konuşuldu. Ayrıca kurumların göstermiş olduğu dayanışmanın önemi vurgulanırken birlik beraberlik göstergesi çalışmaların da altı çizildi. 

İSTANBUL VE BABADAĞ ARASINDA DESTEK PROTOKOLÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Babadağ Belediyesi arasında imzalanan destek protokolü ile belediyeler arasındaki gönül bağı resmiyete dökülürken, gerekli dayanışmanın örnek olması temenni edildi. Destek protokolünde ise elektrikli araç ve parke taşı konusunda destek olunması yer alırken Başkan Atlı, Ekrem İmamoğlu’na desteği için teşekkür etti ve gösterilen dayanışmanın örnek olmasını diledi.

“DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Görüşmeyle ilgili konuşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Genel Başkan Yardımcımız ve Denizli Milletvekilimiz Sayın Gülizar Biçer Karaca, Serinhisar Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gemi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek hoş sohbetine dahil olduk. ‘Babadağ’ isminden epeyce bahsederek, birlikte yapacak olduğumuz ortak projeler hakkında istişarede bulunduk. Ekrem başkanımız ile Babadağ ile birlikte yapacağız çalışmalar üstüne sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği çalışmalarımızı değerlendirmek ve karşılıklı olarak çalışmalarımız aktarmak örnek olması açısında bizler için çok önemli. Ülkemizin her vatandaşını sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştırana kadar mücadele etmeye ve vatandaşlarımız için her geçen gün daha çok çalışmaya devam ediyoruz. Nazik misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, Babadağlı tüm hemşehrilerime Ekrem Başkanımızın selamını iletiyorum.” dedi.