Denizli’de Babadağ Esnaf Sanatkarlar ve Dokumacılar Odası Genel Kurulu’nu yaptı. 6 Şubat’ta yapılan genel kurulda iki aday yarışırken yeni başkan Sefa Kavlak oldu. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı da Babadağ Sosyal Hizmet Binası’nda yapılan genel kurula katıldı. Başkan Atlı oda üyesi vatandaşların katıldığı genel kurulda konuşma yaptı.

“ÖNÜMÜZDEKİ YILLARA DAHA UMUTLA BAKTIKLARINI BİR DÖNEM OLMASINI DİLİYORUM”

Başkan Atlı konuşmasında “2022 yılı ve önümüzdeki 4 senelik dönemle ilgili bugün esnaf sanatkarlar ve dokumacılıkla uğraşan vatandaşlarımızın önümüzdeki dönem temsil edileceği nokta adına çok önemli bir gündeyiz. Bugün aday olan her iki adayımıza ve yönetim kurullarına şimdiden başarılar dilerken, önümüzdeki dönemin özellikle bu yılın başından itibaren elektrikte, doğalgazda, parça fiyatlarında, döviz kurunda, dengesiz hareketlilikten etkilenen ihracatçılarımızın, bugünden itibaren tekrar para kazandıkları, emek verdikleri işlerinde önümüzdeki yıllara daha umutla baktıklarını bir dönem olmasını diliyorum.” dedi.

“BABADAĞ BELEDİYESİ OLARAK YANINIZDAYIZ”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuşmasının devamında “Yeni yönetimin özellikle dokumacı esnaflarımızın sorunları ile ilgili çok büyük görevler beklemekle beraber, ben büyük bir özveriyle çaba sarf edip, çalışarak, sizlerin önünü açacaklarına dair sonsuz inanç taşıyorum. Geldiğimiz noktada özellikle evde çoluk çocuk emek veren dokumacılarımızın SSK priminin 1876 TL olduğu ve asgari ücretin brüt maliyetinin 6500-7000’lere dayandığı dönemde; hakikaten 30 gün evde çoluğu ile çocuğuyla çalışarak bağ-kur primini bile ödemekte zorlandığı bir dönemden geçiyoruz. Hiçbir zaman bunların arkasına sığınmadan, önümüzdeki dönemde de ben seçilecek olan başkan ve yönetimine de şimdiden başarılar dileyerek Babadağ belediyesi olarak her zaman onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Şimdiden genel kurulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, sizlere de sağlıklı ve mutlu günler dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Başkan Atlı Babadağ Esnaf Sanatkar Ve Dokumacılar Odası Genel Kurulu’na Katıldı

Başkan Atlı Babadağ Esnaf Sanatkar Ve Dokumacılar Odası Genel Kurulu’na Katıldı

Başkan Atlı Babadağ Esnaf Sanatkar Ve Dokumacılar Odası Genel Kurulu’na Katıldı