Denizli ve Türkiye’de dalga dalga büyüyen hizmet seferberliğinin devam edeceğini belirten Başer, “Kapımız 7 gün 24 saat hemşehrilerimize açık olacak” dedi.
Başarılı iş insanı, Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen Mahalle Buluşmaları’nda Başkarcı ve Karşıyaka’da hemşehrileriyle kucaklaştı. Mahalle Buluşmalarına önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Başkanı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel,  AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Burada hemşehrilerine seslenen Ekrem Başer, gittiği her yerde hemşehrilerinin yoğun ve sevgisiyle karşılaştığını ifade ederek, “AK Parti olarak hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler 85 milyon insanımızla kazanacağız. Kimse kaybetmeyecek. Denizli ve Türkiye’de dalga dalga büyüyen hizmet seferberliğimiz artarak devam edecek. Kapımız 7 gün 24 saat hemşehrilerimize açık olacak. Geleceğin destanını birlikte yazacağız” dedi.

“Milletvekilliği anahtarı sizlerin elinde”

Denizli’ye ve Türkiye’ye hizmet etmek için bir kutlu yola çıktığını ifade eden Başer konuşmasına şöyle sürdürdü; “Sizlerin bir evladı, kardeşi, arkadaşı, ağabeyi olarak çıktığım bu yolda taş üstüne taş koymaktan vazgeçmeyeceğim. Hep birlikte kazanmak için yorulmadan, durmadan çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Denizli’nin evladı olarak sizlerin desteği, güveni ve duasıyla inşallah sizlere hizmetkâr olacağım. Milletvekilliği anahtarı sizlerin elinde, eğer nasip olurda o anahtarı bana layık görürseniz sizlerin vekili olma şerefi ile onurlanacağım. Bu ülkeyi seven, bu millete hizmet aşkını yüreğinde taşıyan herkes gibi şehrimizi ve ülkemizi mutlu ve müreffeh yarınlara emin adımlarla taşıyacağım” diye konuştu.

secim-2-2secim-3-1secim-4