HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de barajdan yaşı 22 ile 24 arasında olduğu sanılan erkeğe ait ceset otopsi için morga kaldırılmıştı.

Olay, 23.04.2018 günü, Pamukkale İlçesi Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Göletine balık tutmak için giden vatandaşlar, kayalıklardaki bölümde ceset görünce polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevreyi güvenlik şeridiyle çevirip, inceleme başlattı. 22 ile 24 yaşlarında erkek bir kişiye ait olduğu belirlenen ceset, Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve AFAD ekipleri tarafından sudan çıkartılmış, vücut bütünlüğü bozulmayan cesed, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Ortaya çıkan cesedin kime ait olduğu, cinayete mi kurban gittiği yoksa boğularak mı öldüğü araştırılırken cesedin kimliği bugün tespit edildi.

Yapılan inceleme sonrası gölette bulunan cansız bedenin 24 yaşındaki Satılmış Maldan’a ait olduğu ortaya çıktı. Genç adamın 14 günden beri de kayıp olarak arandığı belirlendi ve Satılmış Maldan’ın evli olduğu aslen Manisa İli Saruhan İlçe nüfusuna kayıtlı olmasına rağmen Denizli’de ikamet ettiği belirtildi.

Kayıp olarak aranan genç adamın cansız bedeninin göletten çıkması başta ailesi ve sevenlerini büyük hüzne boğdu.

Adli Tıp Kurumunun Raporu İse: İntihar veya Düşerek Boğulma

Adli Tıp Kurumunda yapılan inceleme de genç adamın büyük ihtimal ile intihar veya düşerek boğulduğu ve bu şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yapılan inceleme de genç adamın vücudunda darp ve boğuşma izi veya başka bir unsurun olmadığı belirtildi. Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Kaynak: Mericulukus.tv