Balayı tatilinde, doğayı tercih edenler için eşsiz bir fırsat olan Ağva Nehir Evi, özel imkanları ile balayı çiftlerinin unutulmaz zamanlar geçirmesine imkan sunmaktadır. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında balayı için tercih edebileceğiniz ve Ağva balayı otelleri içerisinde yer alan işletmemiz, farklı oda seçenekleri ile de dikkat çekmektedir. Konforlu ve huzurlu bir balayı geçirirken, farklı aktiviteler de yapabileceğiniz Ağva Nehir Evi, koylara yakın konumu sayesinde, yaz aylarında sıklıkla tercih edilmektedir. Yeşilin tüm tonlarına sahip doğası ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile her zaman ziyaret etmek isteyeceğiniz bir işletme olacaktır.

Balayına Özel Oda Seçeneklerini İncelemeden Karar Vermeyin

Ağva Nehir Evi, farklı oda seçeneklerine sahiptir. Özellikle balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan odaları ile Ağva balayı otel seçenekleri arasında oldukça büyük ilgi görmektedir. İşletmemizde yer alan ve balayı için özel olarak tercih edebileceğiniz oda seçeneklerimiz şu şekildedir;

·         Superior Jakuzili Nehir Manzaralı Oda

·         Deluxe Jakuzili Nehir Manzaralı Oda

·         Deluxe Jakuzili ve Şömineli Oda

Tercih edebileceğiniz bu oda seçenekleri hem kış aylarına hem de yaz aylarına özel olarak tasarlanmıştır. Yaz aylarında serinleyebilmeniz için klima sistemlerine sahip olan odalarımız, kış aylarında da doğal gaz sistemi ile ısınmaktadır. Bunun yanı sıra, şömineli oda seçeneklerinin tercih edilmesi durumunda, odun şömineleri de aktif olarak kullanılabilmektedir.

Deluxe Oda Alternatiflerini Deneyimleyin

Ağva otel seçenekleri arasında, nehir kenarındaki konumu ve balayı için özel konseptleri ile sıklıkla tercih edilen işletmemizde yer alan deluxe oda seçenekleri, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özelliklere sahiptir.

Deluxe Jakuzili Nehir Manzaralı Oda;

·         Ana binanın en üst katında yer almaktadır.

·         Panoramik manzaraya sahiptir.

·         Çift kişilik yatak oda içerisinde yer almaktadır.

·         Jakuzi ve duşa kabin alternatifleri bulunmaktadır.

·         Minibar, televizyon, internet ve klima oda içerisinde yer almaktadır.

·         Aynı zamanda odanızdan mükemmel manzaranın keyfini çıkartmanız için iki adet berjerde oda içerisinde yer almaktadır.

Deluxe Jakuzili ve Şömineli Oda;

·         En üst katta yer alan bu oda seçeneğimiz, panoramik nehir manzarasına sahiptir.

·         Çift kişilik yatak, mini bar ve berjer takımı oda içerisinde yer almaktadır.

·         Jakuzinin yanı sıra, kış aylarında kullanım sağlayabileceğiniz ve romantik bir ambiyansa sahip olan şömine de bu deluxe oda seçeneğinde yer almaktadır.

Unutulmaz Bir Balayı İçin Ağva Nehir Evi

Ağva Nehir Evi, yeni evli çiftlerin unutulmaz bir balayı geçirmesine imkan sunmaktadır. Konforlu ve lüks odaları, balayı çiftlerinin nehir ve doğa manzarasına sahip olmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, farklı aktiviteler ve nehir üzerinde yer alan terasta kahvaltı imkanları da sunan işletmemiz, sakin bir balayı tatilini tercih eden kişiler için oldukça uygundur. Sizlerde huzur dolu bir balayı geçirmeyi planlıyorsanız, Ağva Nehir Evi’ni incelemeden kararınızı vermeyin.