Denizli'nin Baklan İlçesi'nde meydana gelen soba zehirlenme olayında 2 can daha hayatını kaybetti. Kızı Zübeyde Çulha ile yaşayan 75 yaşındaki Gülizar Çulha sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Baklan İlçesi Dağal Mahallesi'nde oturan Gülizar Çulha ile zihinsel engelli kızı 39 yaşındaki Zübeyde Çulha'nın evden çıkmaması sonucu bakmak için giden oğul Hüseyin Çulha, evdekilere seslendi kapıyı açan olmayınca meraklanıp çatıdaki havalandırma boşluğundan eve girdi. Sobanın bulunduğu odaya giren Çulha, annesiyle kız kardeşini hareketsiz yatarken buldu. Hüseyin Çulha, komşularından ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, anne ile kızının öldüğünü belirledi.
İhbar üzerine gelen jandarma evde inceleme yaptı. Ardından anne ve kızının cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Yapılan otopside anne ile kızının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi. Anne Gülizar Çulha'nın sabaha karşı sobaya kömür atıp, kızının yanına yattığı öğrenildi. Anne ile kızı, ikindi vakti kılınan namazın ardından Dağal Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi