Denizli Sarayköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 5 milyon TL’ye mal olan kapalı pazar yerinin açılışı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Denizli Sarayköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. 8 bin 500 metrekare kapalı alan üzerinde yapılan pazar yeri, 6 ayda 5 milyon TL yatırımla bitirildi. 
Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra, Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Metin Düz, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Sarayköy İlçe Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçeye yatırımların devam ettiğini belirterek, “Bundan 4 yıl önce bu şehrin sokaklarında, evinizin kapısını çaldığımda bu şehir bu makus kaderini yenecek, geleceğe daha iyi bakacağız, daha iyi olacağız, hak ettiğiniz alacağız dedik. Bu hizmetlerimizi de almaya devam ediyor” dedi.