Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik il merkezdeki seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam ediyor. Milletvekili adayı Karateke, doğup büyüdüğü mahallesi Honaz İlçesine bağlı Karateke Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle iftar yaparak ilçe seçim çalışmalarını başlattı.

Karateke ilçelerde seçim çalışmasına baba ocağından başladı

Denizli merkezde esnaf ziyaretleriyle, katıldığı iftar programlarıyla, yaptığı ziyaretlerle halkın 14 Mayıs seçiminde büyük ilgi gösterdiği İsmail Karateke, “Ben Honaz ilçesine bağlı Karateke Mahallesi’nde dünyaya geldim. Soyadım da Karateke. Milletvekilliği için partimden aday oldum. Denizli il merkezde yaptığım seçim çalışmalarını ilçelerde de devam edeceğim. İlçelerdeki seçim çalışmalarımı ise doğup büyüdüğü topraklardan baba ocağımdan başlatmak istedim. Mahalle sakinleriyle birlikte iftar yaparak kendimizi anlatarak ilçe seçim çalışmalarıma başlamış oldum.

Mahalle sakinlerimizin desteği ve duasıyla, halkımızın partimize ve bizlere gösterdiği yoğun ilgi ve yakınlıkla inşallah Denizli’den 1 değil, 2 milletvekili çıkartacağız. Bizim kesinlikle baraj sorumuz yok. Partimize ve bizlere verilen her oy çok kıymetli. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. 14 Mayıs gecesi inşallah sandıkta güller açacak. Halkımızdan aldığımız güçle Gazi Meclisimizde Denizli'mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Halkımızın vekili, Ankara’daki hizmetkârı olacağız. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederim” dedi.

karateke-babaocagi-1karateke-babaocagi-2karateke-babaocagi-3