Avcılar Hurdacı Türkiye de tercih edilen firmalar arasında en önde gelen bir firmadır. Avcılar hurdacı genel olarak metal hurda çeşitlerini almaktadır. Avcılar Hurdacı ile iletişime geçerek kendi araçlarıyla dilediğiniz yerden hurdalarınızı aldırarak geri dönüşüme kazandırılır.

Türkiye de geri dönüşüme kazandırılan hurda materyaller genel olarak demir, kablo, alüminyum, çelik gibi ürünler ile hem ekonomi açısından hem de çevre temizliği açısından önemlidir. Avcılar hurdacı demir, kablo, alüminyum, çelik gibi ürünler yanında evde kullanılan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı gibi eşyaları da alıp kullanılabilecek parçaları tekrardan geri dönüşüme sağlamaktadır.

Avcılar Hurdacılar sadece İstanbul iline hizmet vermemektedir. Geniş bir alanda faaliyet gösteren avcılar hurdacı tüm Türkiye de hizmet vermektedir. Sanayi konusunda büyük bir öneme sahip olan avcılar Hurdacı 20 yıldır hizmet vermektedir.

Dilediğiniz yerden 7 gün 24 saat ulaşıp bilgi sahibi olabilirsiniz. Fiyatları belirli olup hangi materyalin hangi fiyattan alınacağı konusunda müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabileceğiniz gibi aklınıza takılan her konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Avcılar hurdacı sektörün ileri gelen firmalardan birinin olmasının yanı sıra yüksek tonajlı hurda materyalleri alımlarında kilo hesabı yaparken büyük dozer araçlarını kullanarak hem zamandan tasarruf yaparak pratik bir şekilde alımı yapmak hem de adaletli bir şekilde tartım yaparak iki tarafında kazancını sağlamaktadır. Avcılar hurdacı size bu güveni 20 yıldır sağlamaktadır.  

Avcılar Hurda Alımı

Avcılar hurda alımı temiz ve titiz bir şekilde yapılmaktadır. 7/24 saat ulaşabileceğiniz telefonu sayesinde dilediğiniz yerde dilediğiniz zamanda hurda alımı işlemi yapabilirsiniz. Avcılar hurda alımı esnasında objektif ve şeffaf bir şekilde kilo tartımı yaparak önceden belirlenen fiyat üzerinden alım işlemi yaparak iki tarafında kazancını en yüksek düzeyde korumaktadır.

Demir, kablo, alüminyum, çelik gibi ürünler yanında ev eşyaları olan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi elektronik eşyalarının da alımını yapan Avcılar Hurda evinizden kendi araçlarıyla gelerek alımı yapmaktadır. Bu şekilde yorulmadan, zahmet etmeden kolay bir şekilde eskiyen kullanılmayan ürünleri elinizden çıkartma imkanını sunmaktadır. Tek yapılması gereken telefon ile ulaşıp adres bilgisi paylaşmanızdır.

Avcılar Hurda Fiyatları

Türkiye de son yıllarda fiyatlarda sürekli bir artış söz konusudur. Bu fiyat artışları hurdacılık sektörünü de etkilemektedir. Avcılar Hurda fiyatları sürekli güncelleme işlemi yapılarak iki tarafında kazançlı olmasını sağlamaktadır.

Fiyatları kişiye bağlı olmaksızın fiyatları her yerde sabittir. İstanbul’a hizmet vermekle kalmayıp tüm Türkiye ye hizmet veren Avcılar hurdanın fiyatları tüm Türkiye de aynıdır. Bu da müşteriler açısından güven vermektedir.

Fiyatlara ulaşmak için tek yapmanız gereken internet sitesinde bulunan telefonundan ulaşarak hangi materyali satacak iseniz o materyal hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye de fiyat konusunda en iyi fiyattan alım yapmaktadır. Belirttiğiniz yere kendi araçlarıyla gelerek sizin yanınızda şeffaf bir şekilde tartarak en iyi fiyatı vermektedir.

Detaylı bilgiye https://hurdacilarbirligi.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.