Sökmen, yaptığı yazılı açıklamada, öncelikle parti teşkilatlarından, sivil toplum örgütlerinden, odalardan, derneklerden, vakıflardan, çeşitli meslek guruplarından, kısaca toplumun bütün kesimlerinden büyük destek gördüğünü söyledi. Bu teveccühe layık olacağının altını çizen Sökmen; “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Allah ömür, sağlık ve imkan verdiği sürece milletimizin hak ettiği müreffeh Türkiye hedefine ulaşması için hizmet etmeye devam edeceğim.”
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerinden de zaferle çıkmak için üzerime düşen her türlü göreve hazır olduğumu açıkça ifade etmek isterim. Biz bu yola çıkarken kıymetli İl Başkanımız Yücel Güngör Başkanımıza ve teşkilatın diğer üyelerine aday olamasak ta seçim çalışmalarında görev almak istediğimizi adaylarımızın yanında bu kritik seçimde çalışmak istediğimizi belirtmiştik. Bu şekilde de yapacağıma hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ak Partimizin Kıymetli adayları olarak çıkan, Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök. vekillerimize ve Ekrem Başer, Osman Yüceliş, Feride Kabadayılar, Birtan Şahan ‘ın daima yanlarında olduğunu bildirir kendileri ve Denizelimiz için hayırlara vesile olmasını hayırlı olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle listelere giren AK davanın kutlu yolcularına çıktıkları bu yolda başarılar diliyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Rabbim muvaffak etsin. Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN GÜNGÖR İLE BİR ARAYA GELDİLER

Diğer taraftan Ak Parti’ye 28. dönem milletvekilliği adaylığı için başvuru yapan adayları bugün İl Başkanı Yücel Güngör ile bir araya geldi. 
Başkan Güngör, “28. dönem milletvekilliği adaylığı için partimize başvuruda bulunan aday adaylarımızla bir araya geldik. Denizli'mize hizmet yolunda partimize gönül vermiş tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” Dedi.

sokmen-1-3