Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Denizli’ye bağlı Tavas ilçesinde bir evde meydana gelen hırsızlık olayın yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyon kapsamında 10 Kasım 2020 tarihinde Tavas ilçesine bağlı Yorga mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık olayında jandarma suç araştırma (JASAT) ekipleri tarafından 40 gün boyunca devam eden çalışma yapıldı. 

İlçede ve yol güzergâhında bulunan 113 kamera kaydının 156 saat süre ile izlenildiği 22.285 araç arasından bir aracın şüpheli olarak tespit edildiği belirtildi. 

Detaylı yapılan araştırma sonucunda hırsızlık olayını Y.B, Ç.B ve B.Aisimli şüphelilerin gerçekleştirdiğinin tespit edildiği belirtildi. Operasyonla şüpheliler yakalandı.  

Şüphelilerin meydana gelen hırsızlık olayı öncesinde müştekiyi telefonla arayarak kendilerini sağlık personeli olarak tanıttıkları Covid’li bir kişiye temas ettiğini ve hastaneye giderek test yaptırması gerektiğini söyleyerek evden uzaklaşmasını sağladıkları ifade edildi.  

Şüpheli şahısların çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmalarına karar verildiği, ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.