HABERDENİZLİ.COM / (ÖZEL HABER)

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi'nde bulunan Akvadi Toki evlerinde dün öğlen saatlerinde 52 yaşındaki Rıfat Ç. komşusu Ş.Ç.'nin oğlu 14 yaşındaki K.Ç.'yi oğlumun Playstationu bozuldu yapar mısın diye eve çağırdı.

Bunun üzerine 14 yaşındaki K.Ç. 52 yaşındaki tacizci komşusu Rıfat Ç.'nin Playstationunu yapması için evine gitti.

Playstationda arza varmı diye bakan 14 yaşındaki K.Ç'nin yanına gelen Rıfat Ç. çocuğa sözlü tacizlerde bulunmaya başladı. Sürekli çocuğa sözlü taciz yapan Rıfat Ç. çocuğu git gide taciz eden sorularla zorlamaya başladı. Tacizci ise çocuğa sürekli erotik sorular sormaya devam etti. Çocuk ise bu sırada gizlice ses kaydını açtı ve o anları 11 dakika boyunca kayıt etti. Çocuğa sözlü tacizde bulunan adam ise en son çocuk evine giderken elle tacizde bulundu.

Daha sonra 14 yaşındaki K.Ç. hemen olayı babasına söyledi ve ses kayıtlarını açtı. Baba Ş.Ç. ise hemen apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlarla hemen tacizci komşusu Rıfat Ç.'nin kapısına dayandı ve kapıyı kırmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Daha sonra apartmanın kamera kayıtlarında Rıfat Ç.'nin evden çantasıyla beraber ayrıldığı görüldü. Bunun üzerine aile hemen adamdan şikayetçi oldu. Savcıya ifade ve ses kaydı verildi. Aranan şahsın aracı bulundu ama şahıs halen bulunamadı. Daha sonra tacizci şahıs Rıfat Ç.'nin evi çilingirle açılarak 2 saatlik arama yapıldığı öğrenildi.

Ses kaydında, "Rıfat Ç. bana dokunduğun zaman bir arzun var mı? Onu öğrenmek istiyorum sorusuna K.Ç. isimli çocuk ise sesi titreyerek 'yok abi' cevabını verdi. Daha sonra Rıfat Ç. ikimiz arasında ne olursa olsun ben kimseye söylemem dedi. Tacizci Rıfat Ç. çocuğa sürekli arzularının olup olmadığı sordu. Çocuk ise korkudan hiç bir şey söyleyemedi. 14 yaşındaki çocuk sürekli tacizcinin evinden çıkıp gitmek istemesine rağmen Rıfat Ç. çocuğu hemen evden bırakmadığı ses kaydında bulunuyor. En son giderken çocuğa tekrar sözlü taciz ve elle tacizde bulunuyor."

Baba Ş.Ç, "Dün öğle saatlerinde Akvadi Toki evlerinde komşumuz olan Rıfat Ç. 14 yaşındaki oğlumu eve çağırıp, benim oğlumun Playstation var bozuk yapabilirmisin diyerek eve çağırıyor. Sonrasında sözlü ve elle taciz ediyor. Oğlum akıllık edip ses kaydı yapıyor. sonrasında olayı bize anlatıyor. Bizde apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlarla beraber kapısını kırmaya çalıştık. Kamera kayıtlarından olayın akabinde elinde çantayla evden çıktığını gördük. Polisler olay yerine yığıldı. Linç var diye çok sayıda polis memuru geldi. Savcıya ifade ve ses kaydı verildi. Kaçan Rıfat Ç. isimli zanlı şu an itibarıyla aranıyor arabası bulundu kendisi kaçak" ifadeleri kullandı.