HABERDENİZLİ.COM

Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. 
Daha önceden uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu bir kişiyi takibe alan ekipler, Geçtiğimiz Pazar günü  15 Mayıs Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde şahsı durdurarak üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada 75 adet  methadone isimli uyuşturucu hap ele geçirildi. Aynı gün 15 Mayıs Mahallesi’nde bir aparta operasyon düzenleyen narkotik ekipleri yaptıkları aramalarda yastık içerisine gizlenmiş vaziyette 1615 adet methadone hap ele geçirdi.

APARTA UYUŞTURUCU BASKINI

Elde edilen istihbarat sonucunda Fesleğen mahallesinde bulunan bir apartta uyuşturuc madde satış yapıldığını tespit edem polis ekipleri, adrese operasyon düzenledi.  Adreste uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen Afgan uyruklu üç (3) şahıs yakalanarak göz altına alındı. Apart içerisinde yapılan aramalarda 11 paket halinde 91 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Göz altına alınan üç (3) şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ŞÜPHELİ ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Denizli Ankara Karayolunda bulunan kontrol noktasında Denizli’ye doğru seyir halinde olan bir otomobilden şüphelenen polis ekipleri araçta aramak yapmak istedi. Araçtan inmemek için görevlilere direnen şüphelilerin  üzerinde 229 gram metamfetamin maddesi bulundu.  
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 1690 adet methadone uyuşturucu hap, 323 gram metamfetamin maddesi, 12 gram eroin maddesi ve 8 gram esrar maddesi ele geçirildi. 
Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında yakalanarak adli mercilere sevk edilen 5’i yabancı uyruklu olan 9 şüpheliden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Uyuşturucu madde kullanıcısı 10 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı.