HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Pamukkale İlçesi'nde dün akşam saatlerinde Pamukkale Mahallesi Kocaarık mevkiindeki bir tarla yolunda işçiler tarafından, bir kadın cesedi bulundu.

Durumun jandarmaya haber verilmesi ile olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Kırgızistan uyruklu Yryskul Zheenbek Kyzy’e (26) ait olduğunu belirlendi.

Boğularak öldürüldüğü belirlenen Kyzy’nin, bacaklarının üzerinden otomobille geçildiği de tespit edilirken, bölgede yapılan aramada, Kyzy’e ait olduğu belirlenen pasaport ve cep telefonu da bulundu.

Savcının incelemelerinin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

KATİL ZANLISI GÖZALTINDA
Yapılan inceleme ve araştırmalar sonucu feci cinayeti işleyen kişinin 30 yaşlarında Denizli’de kasap olarak iş yapan B.Ü., olduğunu tespit eden Jandarma Ekipleri yaptıkları operasyon ile B.Ü.’yü gözaltına aldı.

İfadesini almak üzere gözaltına alınan B.Ü.’nün cinayeti detayları ile itiraf ettiği iddialar arasında yerini aldı. Jandarmanın işlemleri tamamlamasından sonra B.Ü.’yü Adliyeye sevk edeceği öğrenildi.

Kaynak: Meriç Ulukuş