Edinilen bilgilere göre Denizli akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışla birlikte kaza haberleri gelmeye başladı. İlk olarak dün değişik zamanlarda can pazarının yaşandığı Serinhisar inişinde 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

SERİNHİSAR YOLUNDA KAZA

Bugün yağışların başlamasıyla birlikte buradan bir kaza haberi daha geldi. Denizli'den Acıpayam istikametine giderken Akça'yı geçince bir tırın direksiyon hakimiyetini kaybedip, yol kenarındaki yamaca çarptığı belirtildi. Çarpmanın etkisiyle tırın ön tarafı Denizli yönüne çevrildi. Kazada maddi hasar meydana geldi. 

İKİNCİ KAZA DENİZLİ GİRİŞİNDE

İkinci kaza haberi ise Denizli'ye Acıpayam yönünden girişte Kelleci kardeşler yakınındaki mobeselerin olduğu yerde meydana geldi. Burada iki aracın çarpıştığı belirtildi. Kazada 3 kişinin yaralandığı, maddi hasarın meydana geldiği ifade edildi.  

KOCABAŞ GİRİŞİNDE KAZA

Denizli'ye bağlı Honaz ilçesi Kocabaş mahallesi girişinde meydana gelen kazada bir aracın yoldan çıkarak refüje devrildiği belirtildi. 

Öte yandan Cankurtaran bölgesine yağan şiddetle yağmur ve dolu yağışı nedeniyle sürücülerin ilerlemekte zorluk çektikleri, bazı sürücülerin araçlarını kenara çekip bekledikleri belirtildi. 

Uzmanlar, yağışlı havalarda sürücülerin ve yayaların dikkatli olması gerektiğini belirtti.