Kasko sigortası, aracınızı güvence altına alan bir sigorta çeşididir. Zorunlu trafik sigortasının aksine isteğe bağlı olarak yapılır. Ancak, zorunlu trafik sigortasının karşılamadığı zararları karşılar ve aracınızı ve sizi zarardan kurtarır. Sigortayeri'nde danışmanlarımızla iletişime geçerek en uygun olan poliçeyi seçebilir ve kasko fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz her türlü riske karşı en uygun kasko fiyat alarak hem kendinizi hem de aracınızı güvence altına alabilirsiniz.

Kasko Sigortası Nedir?

Bu güvence tipi aracınızın çalınması, yanması veya kaza sonrası oluşabilecek herhangi bir zararı güvence altına alır. Sigortayeri'nden kasko fiyat alabilir, poliçe ile aracınızdaki zararları giderebilir ve ekonomik olarak kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Poliçe seçimine karar verme aşamasındaysanız uzman ekibimiz ile iletişime geçerek aklınızdaki tüm sorulara yanıt bulabilir ve kasko fiyat alabilirsiniz.

Aracınızı yanmalara, çarpmalara, çalınmalara karşı güvence altına alabileceğiniz gibi terör ve deprem gibi durumlara karşı da güvence altına alabilirsiniz. Ayrıca poliçe üzerinde kendinize ve ihtiyaçlarınıza yönelik özelleştirmeler yapabilirsiniz. Böylelikle poliçe kapsamını ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize göre belirleme fırsatını yakalayabilirsiniz. Sigortayeri'nde sizlere farklı teminatlarda poliçeler sunulur istediğiniz poliçeyi seçebilir ve aynı zamanda poliçenize teminatlar ekleme çıkarma işlemi yapabilirsiniz. Sigortayeri'nde danışmalarımızla iletişime geçerek kasko ücretleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Seçim yaparken dikkat etmeniz gerekenlerden birisi poliçede nelerin bulunup bulunmadığıdır. Savaş, darbe, nükleer kazalar, uyuşturucu madde kullanımı, araç sürücüsünün ehliyet sahibi olmaması gibi durumlarda hasarlar karşılanmaz. Aynı zamanda, aracınızın bakımını aksatmanız ve araca kasten zarar verilmesi gibi durumlarda da hasar karşılanmaz. Kasko sigortası fiyatları hakkında uzman ekibimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Fiyat aldıktan sonra size uygun olan poliçe seçiminizi yapabilirsiniz.

Kasko Sigortası Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Trafik sigortası gibi zorunlu olmamasına rağmen hem kendinizi hem de aracınızı güvence altına almanız için oldukça kapsamlı ve avantajlı bir sigortadır. Bu sebeple trafik sigortasının yanında, aracınızı ve kendinizi güvence altına almanız için mutlaka yaptırmanız tavsiye edilir. İhtiyaçlarınıza ve beklentilerinize göre belirlemeniz size avantaj sağlar. Sigortayeri üzerinden, Türkiye'deki en iyi sigorta şirketlerinden kasko teklifi alabilir ve doğru poliçeyi seçebilirsiniz. Kasko fiyat alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalardan birisi teminat detaylarını dikkatli bir şekilde incelemenizdir.

Denizli'de Cumartesi ve Pazar Hava Durumu Nasıl Olacak Denizli'de Cumartesi ve Pazar Hava Durumu Nasıl Olacak

Riskleri önceden düşündüğünüzde daha doğru ve en uygun poliçeyi seçmiş olursunuz. Poliçe seçimi için ilk dikkat etmeniz gereken şey ise sigorta yaptıracağınız şirketi iyi belirlemenizdir. Sigortayeri'nde bulunan sigorta şirketleri, size özel araç kasko fiyatları çıkarır ve siz de kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Aynı zamanda, fiyat aldıktan sonra size uygun ödeme seçeneklerini de belirleyebilirsiniz.

Sigortayeri'nde kasko teklifi almak sizler için oldukça kolaydır. Kişisel bilgilerinle birlikte aracının ruhsat bilgilerini ilet, kasko fiyatı al! Sigortayeri, sizin için en iyi sigorta şirketlerine ulaşarak en avantajlı poliçeyi almanızı sağlar. İhtiyacınıza ve beklentinize uygun teminatları olan poliçeyi seçebilirsiniz. Ayrıca, aracınızın plakasından da sorgulama yapabilir ve online kasko teklifi alabilirsiniz. 

En Avantajlı Fiyatlar Sigortayeri'nde

Kasko fiyat aldığınızda, fiyatların poliçe kapsamına ve teminatlara göre belirlendiğini görebilirsiniz. Ücretlendirmede kasko değeri baz alınır, aracınızın markası ve modeli, yaşı, piyasadaki değeri gibi durumlar göz önünde bulundurulur.

Bir diğer fiyat belirlemedeki faktör ise sizin hasar geçmişinizdir. Hasar oranları göz önünde bulundurularak ne kadar prim ödeyeceğiniz belirlenir. Sigortayeri'nde, finansal durumunuza göre en doğru kasko teklif alarak aracınızı ve kendinizi güvence altına alabilirsiniz.

Kasko Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Sorgulama işleminizi E-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. E- Devlet üzerinden girişinizi yaptıktan sonra "E- Devlet Kasko Sorgulama" ekranına gitmelisiniz. Ekranın sol kısmından hizmetler bölümüne geçiş yapmalısınız. Bu ekranda Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'ne girişinizi sağlamalısınız. Burada kasko poliçesi sorgulama ekranına girmelisiniz. Aracınızın plaka bilgisini girerek bu şekilde sorgulamanızı yapabilirsiniz. Kasko sigortası sorgulaması yaparak aracınızın poliçe bitiş tarihini de öğrenebilirsiniz.

Türkiye'deki en iyi sigorta şirketleri ile çalışan Sigortayeri, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi belirlemenize yardımcı olarak; en deneyimli şirketleri sizlerle buluşturur. Kendinize ve aracınıza en uygun poliçe için kasko sigortası teklif alabilir ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.