Jason Mamoa ile çok daha farklı bir biçime de büründüğü için izlencesini de güncel tutmakta. Bu sebepten dolayı da sıfırlanmak üzere olan evrende bu karakterin sonrasında da devam edeceği konuşuluyor. Keza bu film özellikle de Amber Heard olayıyla birlikte farklı bir noktada durduğu da biliniyor. Daha doğrusu bu süreçte birçok farklı dedikoduya da yer veren bir filme dönüştü. Özellikle Jason Mamoa’nın sarhoş biçimde sete gelip Johny Deep kıyafetleriyle Amber Heard’ü protesto ettiği söyleniyor.

Elon Musk’ın Amber Heard’ün kovulma olasılığına karşı DC’yi ve Warner Bros’u tehdit ettiği de filme dair bir diğer dedikodu. Bütün bunlar göz önüne alındığında da zaten Aquaman ve Kayıp Krallık filmi her açıdan DCU için farklı bir noktada duracağa da benziyor. Bu süreçte de zaten izlenilen etkileşimi çok daha verimli bir yapıda seyretme olasılığı da yüksek. Anlatılan macera Aquaman’in Atlantis Kralı olduktan sonra karşısına çıkacağı için genel yapı gereğince de aslında gayet verimli bir düzen oluşturma şansı da aktardığı söylenebilir. Böyle bir işleyişi de zaten Aquaman’in izlencesinde de güvenilir bir tempoda ilerleteceği söylenebilir.
Aquaman ve Kayıp Krallık fragmanından da belli olacağı üzere yeni hayatına odaklanmaya çalışan Aquaman üzerinden yön buluyor. Artık bir baba olan ve yeni düzeninde de elinden geleni fazla fazla oluşturmaya başlayan Aquaman, bir nevi yeni döneminde neler yapacağına dair da bir sorgulama süreci oluşturmuş olacak. Bütün bunlar açısından bakılınca da izlenilebilir bir süreç oluşturması da Aquaman’in mevcut detaycılığını da takip etmiş olacaksınız. Bu da geniş bir anlatı ile sizin eğlenceli ve bir o kadar da sürükleyici olacağı öngörülen bu yapımı takip edebilmenizi sağlamış olacak. Bu tarz bir süreç açısından da zaten Aquaman’in genel özelliklerini çok daha yakından tanımış olacaksınız


Bütün bunlar açısından da Aquaman ve Kayıp Krallık kadrosu da dikkat çekici. İlk filmde olduğu gibi yönetmenlik yine James Waan’a emanet. Ayrıca Jason Mamoa’ya yine Nicole Kidman, Willam Defoe gibi önemli Hollywood starları eşlik ediyor. Amber Heard’ün ise birçok sahnesinin çıkartıldığı ancak filmde yine de bir noktada izlenebilir bir işleyiş sunacağı belirtiliyor. Bütün bu seçkiler bakımından da zaten sizler için gerçekten de güzel bir seyirlik olacak.
Sonuç olarak Aquaman ve Kayıp Krallık senenin en merak edilen DC projeleri arasında. Sonrasında kahramanın genel olarak ne yapacağı ya da nasıl bir ilerleyiş içerisinde yer alacağı pek kestirilemese de izlencesini güçlü tutma peşinde olan DC’nin böyle bir elveda yapmayacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla izleyeceğiniz bu macerada aksiyon ve biraz da şaşırtıcı gelişmelerin olma olasılığı çok yüksek gibi gözüküyor. Hepiniz için şimdiden güzel seyirler dileriz.