Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Arpacı, Başkan  ve üyeler ile bir araya geldi.  Şeref Arpacı; "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız dertli, şoför esnafımız da öyle. Nakliye sektörünün en önemli sorunu benzin ve mazot fiyatlarındaki artışlar. Yanlış ekonomi politikaları şoför esnafını da bitirmiş durumda" dedi.  

Ülkenin sürekli küçüldüğüne dikkati çeken Arpacı, hiç kimsenin sattığını yerine koyamadığını söyledi.

SEÇİM EKONOMİSİ İLE HALK DAHA ÇOK KAYBETTİ

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odasında, Millet İttifakı iktidarında, şoför esnafının 10 yaşın üzerindeki araçlarının yenilenmesinde ÖTV alınmayacağını hatırlatan CHP'li vekil adayı; hükümetin vatandaşın sorunlarına uzak olduğunu söyledi. 2.5 yıldır ülkede seçim ekonomisi üzerine kurulu bir politikanın yürütüldüğünü ifade eden Arpacı; "Hükümet, seçimi kazanmak için bir projeksiyon yaptı, bunun sonucunda kaybeden yine halk oldu" dedi. 

Türkiye'nin kaynak problemi olmadığını ama yönetim sıkıntısı olduğunu söyleyen Şeref Arpacı, " Kaynaklar yanlış ekonomi politikaları nedeniyle, vatandaşa değil yandaşa gidiyor" ifadelerini kullandı.

ŞEREF ARPACI'DAN TEKSTİL İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, tekstil atölyelerini de ziyaret etti. Her fabrikanın, her atölyenin bir üretim kalesi olduğuna vurgu yapan Şeref Arpacı, "Bu atölyelerde iş için aş için çalışan emekçilersiniz, sizlere Türkiye ekonomisine sunduğunuz büyük katkı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

VERGİDE ADALETSİZLİK VAR

Çalışanların yaşadığı sorunları bildiğini söyleyen Şeref Arpacı, yanlış vergi politikalarına da işaret etti. "Ülkemizde yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü günden güne düşüyor. Çok gerilere gitmeye gerek yok. Ocak ayında asgari ücretle 45 kilo et alınırken bugün ancak 25 kilo alınabiliyor. Buna bir de vergideki adaletsizlik eklendiğinde alım gücü daha da düşüyor. İşçilerin ilk ay aldıkları ücret, gelir vergisi nedeniyle Mart ayında düşmeye başlıyor. Doğrudan ve dolaylı vergilerle beli bükülen işçilerin gelir vergisindeki adaletsiz oranlarla mağduriyetleri daha da büyütüyor" diye konuştu.

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, halkın iktidarının yakın olduğuna da vurgu yaparak, "Sorunları biliyorum. Çocukluğum tekstil atölyelerinde çıraklık yaparak geçti. Şimdi bu sorunların çözümü için, bir Denizlili olarak Ankara'ya iktidar milletvekili olmaya gidiyorum" dedi.

arpaci-2-2arpaci-3-2arpaci-6arpaci-1-2