Burcu Yürekli tarafından kurulan ve Ankara'da faaliyet yürüten firma, tüm açılış organizasyonlarından kına organizasyonlarına, okul organizasyonlarından daha birçok toplu gösteri, açılış ve eğlence organizasyonlarında hizmet veriyor. Firmanın temel hedeflerinden biri olan alanında öncü olma olgusu, firmanın hep bir adım önde olmasını sağlıyor. Kına hazırlıklarının daha keyifli bir hale getirilmesi için ne yapacağına karar verememek ya da tek tek firma araştırmak yerine, www.burcukonsept.com üzerinden faaliyet yürüten ve alanında profesyonel olan firmanın seçilmesi oldukça cazip sonuçları da beraberinde getiriyor.

Verilen Hizmetler İletişim

, mekan süsleme ve açılış organizasyonları, tanıtım, davet ve özel parti organizasyonlarının dışında çok çeşitli alanlarda eğlence ve gösteri seçenekleri sunan firma, oldukça tecrübeli ve kalite anlayışına sahip uzman bir kadrodan oluşuyor. Resmi internet sitesinde iletişim adresleri bulunuyor. Firma yetkilileri ile bağlantıya geçilerek tüm organizasyon detaylarının görüşülmesi mümkün.

Organizasyon İşlemlerinde Profesyonellik

Ankara'nın tüm bölgelerinde hizmet veren firma, konser alanları için DJ ve bando temininin yanı sıra, mekan süsleme, tiyatro, palyaço, animasyon, özel parti organizasyonları ve mobil sinema gösterileri gibi geniş bir yelpazede, tamamen profesyonel bir hizmet anlayışı güdüyor. Özel ambiyanslar ve hayal gücünü zorlayan koreografiler ile her türlü organizasyonu unutulmaz anlarla şekillendiren firma, beklentilerin üzerinde bir program gerçekleştiriyor. Yapılması gereken tek şey, internet sitesini ziyaret etmek ve firma yetkilileri ile bağlantı kurmak.