AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan Halk Oylaması çalışmalarını Muğla ve Denizli’deki tekstil fabrikaları ziyaretleriyle devam ettirdi.

Ramazanoğlu, Muğla’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra; 2015’te Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde şehit düşen Altuğ Pek’in ailesinin evine gitti. Muğla Öğretmenevi’nde şehit yakınları ve gaziler ile birlikte yemek yiyen Ramazanoğlu, huzurevi sakinleriyle de bir araya geldi.  Muğla’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluşarak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni anlatan Ramazanoğlu, Muğla Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nu da ziyaret etti.

FABRİKA ZİYARETLERİNE DEVAM

Referandum çalışmaları için Denizli’ye dönen Ramazanoğlu, fabrikalarda işçilerle buluştu. Rateks, Nesa Tekstil ve Tan Tekstil’de bilgilendirme çalışmaları yapan Ramazanoğlu, Türkiye’nin kaybedecek vaktinin olmadığını söyledi, “Milletimiz Vesayet odaklarına yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dur diyecek. Kurulamayan hükümetler koalisyonlar olmayacak. Geçmişte, Bülent Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer de aynı ekoldendi. Ama o zamanki tartışmalardan en çok milletimiz zarar gördü. Bu bir sistem değişikliğidir, rejim değişikliği değil. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye vites yükseltip reformlara hız verecek. Kaybedecek bir dakikamız bile yok, o yüzden her gün sizlerleyim. 16 Nisan’da milletin iktidarı için evet diyeceğiz” dedi.