Özkan Sözlerine: “Katıldığımız tüm programlarda, Sayın Cumhurbaşkanımız, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza en önemli ve öncelikli tavsiyesi; milletimizin hissiyatı ile hissiyatlaşmamız, milletimizin derdiyle dertlenmemiz ve onlara hizmet etmek gayreti içerisinde olmamızdır ” Özkan: “Bizim davamız millet davasıdır, millet ve memleket sevgisidir. Onun için yapacağımız hizmetin ve siyasetin tek bir gayesi vardır; vatandaşımızın ihtiyaçlarını gözeterek, onların taleplerini hayata geçirmek, gönüllerine girmektir. Diyeceğim o ki yapacağımız iş memleketimize hizmet etmek, milletinin derdi ile dertlenmek, kalbimizin milletimizin kalbi ile beraber atması gerekmektedir. Biz buna milletimizle aynı kaderi paylaşmak diyoruz.”diye konuştu.

MEMLEKETİMİZİN EN ÜCRA KÖŞESİNDEKİ VATANDAŞIMIZA BİLE ULAŞACAĞIZ

Masa başı partisi olmadıklarını, siyasetçilerin Fildişi kulelerinde oturarak, masa başında muhalefet yaparak, bu ülke hizmet edemeyeceklerinin altını çizmek gerektiğini vurgulayan Özkan: “Memlekete hizmet edeceksek yapacağımız işler basittir. Gideceğiz, ilçelerimizde, köylerimizde, en ücra mahallelerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. Onların derdini dinleyeceğiz. Biz en azından kendi programlarımız dahilinde Denizlimizde her hafta düzenli olarak halkımızın içinde olmaya gayret ediyoruz. Samimi bir şekilde dertleriyle dertlenip, sevinçlerine ortak olmaya çalışıyoruz.

DENİZLİ’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bir taraftan Çameli, Güney, diğer taraftan Çivril, Beyağaç, Kale ve diğer bütün ilçelerimizin en ücra mahallelerinde bile yaşayan kardeşlerimize kadar bütün vatandaşlarımıza ulaşmak, problemlerine çözüm bulmak için koşturacağız. Ayrıca katılımcı demokrasinin gereği olarak esnafın ve toplumsal çevrenin sıkıntılarını en iyi şekilde tespit ederek, onların sorunlarına ilişkin en kesin çözümleri ortaya koyan meslek odası, sendika ve vakıflarla bir araya geliyoruz. Tüm ziyaretlerimiz de memleketimizin sıkıntılarını ilişkin çözümleri tartışıyoruz. Bu ziyaretler bizlere doğru noktalarda doğru çözüm fırsatları da vermektedir. Bizim genel anlamda yapacağımız siyaset memleketimize hizmet siyasetidir.”diye ifade etti.

NERELERDEN NERELERE GELDİK

Türkiye'nin nerelerden nerelere geldiğini görmekteyiz” diyerek sözlerine devam eden Özkan, “Bizden önceki dönemde 70-80 kişilik hastane kuyruklarını, sabahın erken saatlerinden akşamlara kadar bekleyip, bazen bu sıralarda hayatlarını kaybettiği günleri unutanlar, hatırlamazdan gelenler, Bugün AK Parti ülkeyi batırıyor naraları atmaktadırlar. Fakat bir gerçek vardır ki bu lafları söyleyenler, ülkenin kaynaklarını vatandaşa hizmet adına harcamak yerine, cebine indirenlerdir. Bizden sonra, 26 bin kilometre duble yol yapıldı. Şehir hastaneleri, köprüler, tüp geçitler, raylı sistemler ve daha birçok hizmetler yapıldı. Teşviklerle esnafımız, köylümüz, çiftçimiz desteklendi. Kişi başına düşen gayri milli hasıla 11000 dolar seviyelerini gördü.