HABERDENİZLİ.COM

Denizli esnaf ve sanatkarının, atalarından yadigar kalan Ahilik kurumunu bugünlere kadar taşıdığını belirten Milletvekili Özkan, "Bu toplumda Ahiliğin temelleri, o kadar sağlam atılmış, kuralları zamanının ve toplumun gereklerine ve gerçeklerine o kadar uyum sağlamıştır ki, işte Denizli Tamirciler ve Tornacılar Odamız da ahilik teşkilatın en güzel değerlerini kendine düstur edinmiştir." sözlerini kullandı.
Denizli'nin, kaliteli esnafıyla, dürüst ve ahlaklı ticaretiyle her zaman müstesna ve örnek bir şehir olduğunu belirten Özkan, "Esnaf ve sanatkârlar olarak siz bu kentin ekonomisinin temel taşlarısınız. O nedenle toplumun büyük bir yükü sizlerin omuzlarınızda. İşte bu bilinçle, medeniyet değerlerimiz ışığında hep birlikte çalışacak, ülkemize katma değer sağlamak için, bu aziz millet için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti MKYK Üyesi, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Meslek odalarının Denizli’yi daha ileri noktalara taşıyacağını belirtti. Denizli için her türlü konuda işbirliğine açık olduğu, üzerine düşen her şeyi  yapmaya hazır olduğunu vurgulayan Özkan, istişarelere çok önem verdiğini sözlerine ekledi.

Tamirciler ve Tornacılar Odası Başkanı Süleyman Akşit de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Özkan'a teşekkür etti.