HABERDENİZLİ.COM

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Meral Akşener dünkü Denizli mitinginde ekonomi üzerinden Ekonomi bakanı Nihat Zeybekci’ye yönelik sözler sarf etmişti. Akşener’in sözlerine bugün AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak’tan da tepki geldi. Dalbudak,  yaptığı yazılı açıklamayla  Akşener’in sözlerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Akşener’in sözlerinin seviyesiz olduğunun altını çizen Dalbudak, “bu laf atmaya cevap vermekte zorlanıyoruz açıkçası. Sadece Denizlimizin Gururu Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye yapılmış bir sövgü ile karşı karşıya değiliz. Bu aynı zamanda şehrimize, şehrimizin seçmenine, insanımıza, insanımızın aklına ve sağduyusuna karşı da çok ciddi hakaretler içeren bir söylem. Denizli insanı akıllı ve sağduyuludur. Tercihlerini aklına ve kalbine danışarak yapar. Bu tercihlerin sokak argosuyla istihzayla aşağılanmasından da hoşlanmaz. Burası efeler diyarıdır ama Meral hanım efelikle edepsizliği birbirine karıştırmış. Ben inanıyorum ki Meral hanım değerlerini aşağılamaya kalkıştığı Denizli’den en güzel cevabı sandıkta alacaktır." dedi.

Dalbudak sözlerine şöyle devam etti;

“ Devletin en yüce makamına talip olan , siyasette saygıyı ve nezaketi korumasını beklediğimiz Sayın Meral Akşener ne yazık ki Denizli de kampanyasına yalan, dolan ve iftiralarla dolu bir giriş yapmıştır. Siyaset yapmak amacından daha çok tahrik etmeyi hedefleyen bu üslubun Denizli siyasetinde yeri yoktur. Seçimler bitecektir ama Sayın Akşener, o sözler orada duracak ve hep hatırlanacaktır. Sayın Bakanımız size hak ettiğiniz cevabı vermiştir. Denizli AK Partiye Sayın Cumhurbaşkanımıza desteği ile seçimlerde size ayrıca en güçlü cevabı sandıkta verecektir.”