Denizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Denizli İl Binası’nda Başkan Güngör’ü ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti.

İlk olarak Denizli Valiliğini ziyaret eden Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığına geçerek burada İl Başkanı Yücel Güngör ve teşkilat mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, çeşitli çalışma ve istişareler için Denizli’ye geldiklerini belirterek “MYK’da aldığımız karar neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bütün illerimize gidiyoruz. Orada belediye başkanlarımızla istişareler ediyoruz. Yapılan faaliyetleri tek tek izliyoruz sonra da ‘Nasıl yardımcı oluruz, işlerine nasıl kolaylık getiririz, hangi problemleri nasıl çözeriz?’ diye de bir gayretin içerisinde oluyoruz. Biz hizmet ve eser siyaseti izliyoruz. İşimiz gücümüz de bu zaten. İnşallah yapılan çalışmalar Denizli’mize faydalı olur, verimli olur diye dua ediyorum” dedi.

“1994 RUHUNU YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanlığı’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ağırlayan Başkan Güngör 2023 seçimlerine aylar kala çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini aktardı. AK Parti İl Başkanlığı’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılım sağladığı istişare toplantısında konuşan Başkan Güngör “Yerel Yönetim olarak uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplantılarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Özellikle sandıkta ki görevli arkadaşlarımızla, sandık yönetimindeki arkadaşlarımızla mahalle toplantılarında bir araya gelerek değerlendirme toplantıları yapıyoruz. 1994 ruhunu yeniden canlandıracağız. Bu uğurda Türkiye’nin her şehrinde vatandaşlarımızı muhabbetle kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

ÖZHASEKİ “AK PARTİ’NİN TEMEL SİYASETİ HİZMETTİR”

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ise AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda şu açıklamaları yaptı: “Bizim AK Parti olarak temel siyasetimiz hizmet siyasetidir. İyi niyetle çalışıp gayret etmektir. Fatih Sultan Mehmet Han'ın dediği gibi "Hüner bir şehir bünyâd etmektir; Reâyâ kalbin âbâd etmektir” Yani en önemlisi orada yaşayan insanların gönlünü de kazanmaktır. Biz bu iyi niyetle yola çıktık. Bütün şehirlerimizi gezip belediye başkanlarımız ile istişare ediyoruz. Türk siyasi hayatında dönüm noktaları vardır. Bu dönüm noktalarından birisi 1946 Çok partili sisteme geçiş dönemidir. Yerel yönetimlerde de dönüm noktası 1994'tür. 1994 öncesinde belediyecilik anlayışı çok daha farklıydı.  O zamanlarda şehirlerin yarıdan fazlası gecekonduydu, alt yapı hiç yoktu, susuzluk vardı, sokaklar çöpten geçilmezdi. Böyle bir ortamda sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul'da insanlara güven verdi, söz verdi.  Biz AK Parti olarak hiçbir zaman insanları ayırıp ideolojik davranmadık. Biz her zaman hizmet vermeye devam ettik. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın refahı için çalıştık.  Çok şükür insanların bizden memnun kaldığını 4 yerel seçimde gördük. İnsanlar bizleri sevip bir kez daha bizi iş başına getirdiler. İnsanlarımız bizden ne istiyorsa bizler de onu yapmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.


“6+1 MASAYI DARMADAĞIN EDEREK SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ”
Sözlerinde sık sık 2023 seçimlerine değinen Başkan Güngör bu seçimleri zaferle taçlandıracaklarını belirtti. Başkan Güngör, “Herkesin bildiği gibi hedefimiz 2023 seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha Cumhurbaşkanı yapmak.  Sizlerin de desteğini alarak canla başla çalışarak çıktığımız bu yolda 6+1 masayı darmadağın ederek seçimleri kazanacağız. Bu birliktelik ile inanıyoruz ki 2023 yolunda Denizli'miz bugüne kadar almadığı bir oy oranının daha fazlasıyla Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Cumhurbaşkanı yapacak. Bizim iki hedefimiz var. Bunlardan biri Allah'ın rızasını kazanmak, ikincisi de Aziz Türk Milletinin hayır duasına nail olmak. Yerel yöneticilikteki ustamız Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu gönül belediyeciliği anlayışı ile Denizli’deki her vatandaşımızı muhabbetle kucaklayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiği tarih bizim miladımızdır. Liderimiz Erdoğan İstanbul’un her ilçesini, her mahallesini, her caddesini, her sokağını, her hanesini muhabbetle kucaklamıştı. Bizler de bu anlayış ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Denizli’de vatandaşlarımızın refahı için mücadelemiz devam edecek. Bu anlamda Denizli’ye hizmet vermeye devam eden başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a ve AK Parti Belediyeciliği yapan tüm başkanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Şehrimize teşrif ederek bizleri onurlandıran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye de teşekkürlerimizi iletiyoruz.” şeklinde belirtti.