2023 seçimlerine aylar kala AK Parti teşkilatı Denizli’de çalışmalarına hız verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 seçim zaferimizin sembolü olacak. 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Bunu yapacağız. Seçim öncesi seçimi kazanacağız” sözlerinin ardından Denizli’de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını dile getiren Başkan Güngör, “Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasından taviz vermemek için 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız. 2023 seçimlerinde Meclis'te Cumhur İttifakı'nın, Cumhurbaşkanlığında AK Parti’nin kazanması şarttır. Bu seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek. 
“Gönüllere Sefer Emriyle Yola Çıkıyoruz”
Denizli’de üye çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Güngör “Kıymetli yol arkadaşlarım. 11 milyon üyesi ile Türkiye'nin en büyük ailesi olan AK Parti ailemize bizde Denizli olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere yeni hedef olarak belirlediği mevcut her bir üyemizin yeni bir üye kazandırma görevini hep birlikte yerine getirmek için gönüllere sefer emriyle yola çıkıyoruz. Bu yolculukta 2023 seçimlerinde Denizli'miz ak Parti olarak daha da güçlü olacaktır. Denizli'deki tüm teşkilat mensuplarıma yeni üye çalışmalarında başarılar diliyorum. AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti demek Denizli demektir. Durmak yok yola devam. Şehir şehir ilçe ilçe belde belde milletimize hizmetkâr olma yolunda yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Allah’ın izniyle 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız” şeklinde konuştu.
Başkan Güngör “2023’te AK Parti Kazanacak Denizli Kazanacak Türkiye Kazanacak”
Başkan Güngör 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak “2023'ü şimdiye kadar galip çıktığımız seçimlerden daha önemli, dönüm noktası olarak görüyoruz. 2023’te AK Parti kazanacak, Denizli kazanacak Türkiye kazanacak. AK Parti'nin kazanması çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğimizin, kazanması demektir. 20 yıldır ülkemize ve şehirlerimize kazandırdığımız nice yatırımın mutluluğunu birlikte yaşadık. İnsanlarımızdan aldığımız duaların, içimize verdiği huzurla birlikte şahit olduk. Nice badireleri birlikte aştık. Farklı görünümler altında gerçekleştirilen nice saldırılara birlikte göğüs gerdik. 2023 seçimlerinde de zaferimizi hep birlikte kutlayacağız. Bu yolda Denizli’de her vatandaşımıza ulaşacağız. Sokakta, mahallede, iş yerinde, çarşıda, pazarda, otobüste, trende dost meclislerinde kısacası her yerde doğrudan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisi olarak davamıza sahip çıkmaya, kazanmadık gönül bırakmamaya gayret edeceğiz" dedi.