Seçim çalışmaları için mahalle ziyaretlerinde ilgi ve sevgi ile karşılanan 28. Dönem Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yusuf Sökmen, baba ocağında iftar programına katıldı. Sökmen; “Kazanımların kaybedilmemesi ve yeni kazanımların devam etmesi için istikrarlı yürüyüşün devam etmesi gerekmektedir” dedi.

Sökmen, baba ocağı olan Çameli İlçesi İmamlar Mahallesi’nde dün akşam düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. 

“Türkiye Yüz Yılını Belirleyecek Bir Seçim”

2023 seçimlerinin Türkiye yüzyılını belirleyecek bir seçim olduğuna işaret eden Av. Ahmet Yusuf Sökmen;  “2023 seçimleri çok önemli bir seçim. Bu seçim Türkiye’nin yeni yüzyılını belirleyecek bir seçim olacak. Bu yüzden çok çalışmamız lazım. Kazanımların kaybedilmemesi ve yeni kazanımların devam etmesi için istikrarlı yürüyüşün devam etmesi gerekmektedir.

“Tüm vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır”

Ramazan demek bereket demektir. Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazan bir lokma ekmeği paylaşmak, bir tas çorbayı beraber içmektir. Ramazan kardeşliktir, dayanışmadır, kaynaşmadır. Bu kapsamda düzenlenen iftar yemeğinde genci, yaşlısı, kadını, çocuğu tüm vatandaşlarımızla iftar sofrasında bir araya geldik.  Vatandaşlarımızı iftarımızda misafir etmekten onur duyduk. Bu mübarek ayda bu mübarek sofrada bizlere eşlik eden herkesten Allah razı olsun. Rabbim, birliğimizi daim eylesin. İlçemizin bizlere gösterdiği yoğun sevgi ve teveccüh karşısında kendilerine teşekkür ederiz. Bu akşam bizleri evlatları olarak bağırlarına bastılar. Sahadaki çalışmamızın, gönüllere dokunmanın yansımasını bu programda hep birlikte gördük. Rabbim bizleri kendilerine karşı mahcup etmesin. Tüm vatandaşlarımıza kapımız her zaman sonuna kadar açıktır. Kendilerine bir telefon kadar yakınız” ifadelerine yer verdi.

ahmet yusuf sökmen denizli cameli1

ahmet yusuf sökmen denizli cameli