Trafikte kazaların sayısının azalması için teknolojiden yardım alınabilmektedir. İnfinidium bu konuda size oldukça kolay ve uygun fiyatlı bir biçimde yardımcı olabilecek firmaların başında gelmektedir. Trafikte daha güvenilir bir biçimde yol almak adına firma tarafından verilen şu yazılım hizmetlerinden faydalanabilirsiniz;

  • Zararlı ivme uyarı sistemi
  • Yüksek hız algılandığı zaman devreye giren uyarı sistemi
  • Trafikteki hareketlerinizi denetleyen uyarı sistemi
  • Tehlikeli yaklaşım uyarısı
  • Tehlikeli mesafe uyarısı
  • Dalgın sürüş uyarısı

Bu sistemler sayesinde insan hatalarının en aza indirilmesi amaçlanmaktadır. En ufak dalgınlığınızın bile büyük felaketlere sebep olabileceği trafikte bu tür uyarı sistemlerinin oldukça önemli bir yere sahip olduğu da ayrıca belirtilmelidir.

Yüksek Hız ve Zararlı İvme Uyarısı

Araçların kaza yapmasını engellemek ve sürücü hatalarını da en aza indirgemek için uygulanan bu yazılımlar aynı zamanda aracın ömrünü de uzatmaktadır. Araç parçalarını zorlayacak olan herhangi bir adım attığınız zaman yazılım tarafından uyarılacağınızı bilmelisiniz. Yüksek ivme ani fren ani hız yükselişi gibi noktalarda sizi net olarak uyaracaktır.

Bu uyarılar sayesinde hem araçların parça ömrü uzamaktadır hem de olası kazaların önüne geçilmektedir. Kazaların birçoğunun yüksek hız sebebi ile ortaya çıktığı düşünülürse İnfinidium yazılımlarının bu konuda büyük bir rol üstlendiğinin de altı çizilmelidir.

Sorunsuz Yazılımlar ve Problemsiz Alt Yapı Sistemleri

İnfinidium tarafından tasarlanmış olan yazılımların sorunsuz bir biçimde hizmet verdiğinden emin olmadan piyasaya sürülmesi söz konusu değildir. Birden fazla program testerı aracılığı ile yazılımlar ve programlar test edilmektedir. Bütün problemlerin sıfıra indirilmesinin akabinde kişilerin hizmetine sunulduğu bilinmektedir.

İnfinidium yazılım ve donanım alanlarında hem mühendis hem de bilirkişi yönünden zengin bir kadroya sahiptir. Mevcut programların test edilmesi için de firma ile iletişime geçebilirsiniz. Programların yazılımlarının oluşturulması kadar büyük önem sahibi olan test işlemleri bu firma tarafından kusursuz şekilde gerçekleştirilmektedir. Sizin de trafik ya da genel güvenlik sistemleri hakkında bir fikriniz varsa bunu İnfinidium’a bildirerek gerçeğe dönüştürme imkanını yakalayabilirsiniz.