Tesettür kap; tesettür giyiminde kullanılan diz altı ve ince kumaştan üretilmiş olan bir dış giyim türüdür. Renk olarak birçok alternatifi vardır. Özellikle düğmeli ve fermuarlı olanları tercih edilir. Kap modelleri tesettür giyimde birinci sıradadır. Bir pardösü ile kap karşılaştırıldığında aradaki fark boy farkıdır, çok daha ince modellerden oluşur ve genelde jeanlerle giyilerek bir kombin oluşturulur.

Tesettür kap sokak giyiminde en üst sıralarda olmanın verdiği rahat kullanımla eşdeğer bir kıyafet stilidir. Kap seçimlerinde dikkat edilmesi gereken öncelikli beden durumudur. Olan bedenden çok daha büyük alındığı takdirde görüntü kötü olur. Oversize denilen büyük beden seçimler kap modelleri için geçerli değildir bu sebeple kullanacak kişi bedenine uygun bir seçim yapmalıdır. Tesettür kap seçimi yapmadan önce araştırma yapılması, var olan stillerin incelenmesi önemli bir detaydır. Kap seçimleri trendlere uygun gidilirse çok daha güzel şıklıklar yaratılabilir. Üstelik renk tercihlerinin olması kap uygulamalarında ayrı bir alternatiftir.

Tesettür Kapta Cepli Modeller

Tesettür kap modellerinde çeşitli renk alternatifleri vardır. Özellikle spor görünmesi açısından cepli modellerin seçimi ön plandadır. Renk olarak yeşil, siyah, bej, mavi gibi seçenekler ön plandadır. Kaplar pantolon dışında düz bir etekle de rahatlıkla kombin edilir.

Tesettür Kapta Uzun Süet Modeller

Tesettür kap modellerinde uzun süet modelleri dikkat çekicidir. Bu modeller her bedene uygun olabileceği gibi her yaşa da uygundur. Tesettür kaplar aynı zamanda estetik duruşlar dışında soğuktan koruma özellikleri ile de sıkça tercih edilir.

Kumaş seçenekleri de kurtarıcı özelliktedir. Süet modeller özel günlerde dahi kullanılabilinir.

Kaplarda kumaşlar mevsimlerle ilişkili olarak ilerleyen bir stildir. Dokuları özellikle şıklık adına yardımcıdır. Nubuk ya da kadife gibi kumaşları trend açıdan dikkat çekicidir. Kaplar en fazla diz altına kadar uzunlukta olup, özellikle pantolon ve jean sevenler için tam bir tercih sebebidir. Sadece bu özelliği ile pardösüden ayrılır. Tesettüre önem veren bayanlar için önemli bir alternatif olan kaplar çeşitli renkleri, kumaşları ve modelleri ile https://www.terzidukkani.com.tr adresinden incelenebilir ve temin edilebilir. Bu çeşitlilik tüm dolaplarda yerini almalıdır.