Gittikçe daha popüler bir hale gelen araç kiralama sektörü, son bir yılda neredeyse yüzde 35’e yakın büyüme gösterdi. Bunun yanı sıra da son 2 yılda yaklaşık 7 milyar lira yatırım alan sektör, 2018 yılı sonuna kadar bu rakamların artması bekleniyor. Bununla birlikte Türkiye’de bu sektör kullanıcılar açısından önem arz ediyor. Araç sahibi olmanın büyük masrafı insanları bezdirmiş ve kiralama yoluna yönlendirmiş durumda. En iyi ucuza araç kiralama yöntemleri hakkında sizlere fikir vermeye çalışacağız.

Araç kiralama sadece firmalar tarafından değil kişiler tarafından da yapılabilmektedir. Bu yöntem son yıllarda yurt dışında doğarak Türkiye’ye de girmiştir. Sahibinden araç kiralama yöntemi konusunda ülkemizde de ciddi yatırımlar ortaya çıkmıştır ve sektör hacmi gittikçe büyümektedir.

Ucuza Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Türkiye’de birçok araba kiralama firması bulunmaktadır. Bu firmaların birçoğu şehirlere özel, mahalle aralarında yer alırken aynı zamanda büyük firmalarda bulunmaktadır. Bu büyük firmaları tercih etmek her zaman için en doğru olanıdır. Çünkü her şey kayıt altındadır ve olası kaza, çalınma gibi durumlara karşı sigortaları da çok hızlı işlemektedir. Diğer taraftan araçları da oldukça iyidir. Çünkü birçoğu sıfır olarak nitelendirilmiş araçları kullanmaktadır. Bunun yanında fiyat politikaları da oldukça iyidir.

Son 3 - 4 yıldır ülkemizde ve öncesinde Avrupa’da ortaya çıkan sahibinden araç kiralama, ucuza araç kiralama için en güzel yöntemlerden biri. Bunun en büyük sebebi kişilerin araçlarından gelir elde etmek istemeleri ve fiyatlarını da buna uygun olarak belirlemeleridir. Bu sistemin işleyişi de oldukça basit olup araç kiralamak isteyen kişiler için büyük bir şanstır.

Sahibinden Araç Kiralama Nedir?

Sahibinden araç kiralama sistemi bir aracı firma eşliğinde araç kiralamak isteyen kişi ile aracını kiralamak isteyen kişiyi bir araya getirmektedir. Yani aracı firmanın herhangi bir filoları bulunmamaktadır. Bu da firma için en büyük avantajdır. Gelir kaynakları ise kiraladıkları araçtan aldıkları hizmet bedelidir.

Sizlerde kaliteli ucuza araç kiralama istiyorsanız Arabalı firmasını tercih edebilirsiniz.