Biorezonans yan etkileri bakımından dünya üzerindeki en tehlikesiz tedavi yöntemlerinin başında gelmektedir. Çünkü bu yöntemde herhangi bir kimyasal ilaç ya da benzeri bir madde hastaya verilmemektedir. Hastanın tedavisi yine hastanın kendi gücüyle yapılmaktadır. Yani hastalığı yenen güç yine hastanın kendisidir. Bundan dolayı da herhangi bir risk unsuru yaratmamaktadır.

Biorezonans yan etkileri olmaması bu derece yoğun bir şekilde kullanılmasının ve tercih edilmesini ana sebebidir. Bilindiği gibi ameliyat esnasında ya da yanlış tedavi yöntemleri ile birçok kişi hayatını kaybetmekte ya da oldukça zor zamanlar geçirmektedir. Yine tedavi amacıyla kullanılan ilaçların yan etkileri oldukça etkili ve yıkıcı olabilmektedir. Tüm bunlar göz önüne alındığından Biorezonans tedavi yöntemi gerçek anlamda bir çığır açmaktadır.

Biorezonans Yönteminin Zararları

Dünya genelinde birçok araştırmacı tarafından yapılan araştırmalar ve bizzat bu yöntemi kullanan kişiler üzerinde yapılan çalışmalar göstermektedir ki bu yöntem hiçbir şekilde ne bir yan etki nede zararlı bir yönü bulunmaktadır. ve bu yöntemle ilgili tüm bilgilere internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.