HABERDENİZLİ.COM

Seçim çalışmalarına mahalle ve esnaf ziyaretleriyle devam eden AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kan, ziyaretlerinde mahallelerdeki vatandaşlara projelerini anlatmaya devam ediyor.

Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan da memnun olduğunu ifade eden Ramazan Kan, kendisine görev verildiği takdirde tüm enerjisini doğup büyüdüğü ilçesi Acıpayam için harcayacağının altını çizdi.

Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kan, “Yatırım ve yatırımcının önünü açarak ilçe ekonomimizi daha da kalkındıracağız. Yeni iş alanlarının açılmasında, istihdamın arttırılmasında öncülük yapacağız. İlçemiz başta tarım ve hayvancılık olmak üzere birçok sektörde öne çıkıyor. Üretilen ürünlerin pazarlanmasında, yeni pazarların bulunmasında ve ilçeyle birlikte ürünlerinin de farklı platformlarda tanıtılmasına ağırlık vereceğiz” dedi. “Acıpayam’da ilçe ekonomisine katkı sağlayacak önemli projelerimiz mevcut” diyen Kan, “Bunlardan biri Denizli’nin önde gelen yatırımcılarını ilçemize davet ederek onların istihdam oluşturmaları adına çalışmalar yapacağız. Partim yetki verdiği ve ilçe halkım da bana güvendiği takdirde belediye başkanı olduğum süre içinde yatırımların ve yatırımcıların önünü açacağız. Bu da ilçemize ve ilçe halkına gelir olarak yansıyacaktır. Kavun, karpuz gibi Acıpayam’ın önemli tarım ürünlerinin de yurt içi ve yurtdışında daha fazla tanıtılması ve pazarlanması adına girişimlerimiz daha da fazla olacaktır” dedi.