Acıpayam ilçesi Corum mahallesi muhtarı, çiftçilere lazım olan suyun 2 gecedir boşa akıtıldığını söyleyerek sosyal medyada isyan etti. 

Corum Mahallesi Muhtarı Yaşar Hare sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Çiftçilerimizin mahsülleri şu anda arazide kuruyor. Bunlar suyu tahliyeye akıtıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanım, sayın Denizli valim, sayın Acıpayam kaymakamım bunları görelim. Bu insanlar mağdur çok mağdur. Sulama birliği başkanımı, müdürümü dünder beri ikaz ediyorum, ama görmezden geliyorlar. Bu çiftçilerimin hali ne olacak, mahsüllerim arazide kuruyor. Sayın belediye başkanım bunun bir çaresi yok mu? Arazide çiftçi su bekliyor bunlar tahliyeye su akıtıyor. Böyle bir dünya yok. Ondan sonra Corum muhtarı delirdi." ifadelerini kullandı. 

Haberdenizli.com'un ulaştığı Corum mahallesi muhtarı Yaşar Hare, çiftçiye haftada 2 gün su verildiğini belirtti. Hare, "2 gündür geceleri tahliyeye su akıyor. Görevliler geldi düzeleceğini söyledi. Ama 2 gecedir suların boşa akmasından dolayı, çekirdek ve pancar üretici çiftçim zorda kaldı. Mahsül arazide susuz, su geceleri boşa akıyor." dedi.