26. Kaledavaz Biber Festivali, Yağlı Güreş ve Halk Konserleri 5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Birçok etkinliğin yapılacağı festival ünlü sanatçılara ev sahipliği yapacak ve yağlı güreşlerde ünlü pehlivanlar kozlarını paylaşacak. 5 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da Recep Tayyip Erdoğan Ermeydanı’nda ünlü başpehlivanlar Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil, Fatih Atlı, Osman Aynur, Ertuğrul Dağdeviren, İsmail Koç, Hasan Cengiz, Ali Yanatma’nın katılacağı güreş müsabakaları düzenlenecek. Festival katılımcıları güreş keyfinin ardından 20:30’de Sadi Cesuroğlu, 22:00’de Ümmü Erbil konserleri ile keyifli anlar geçirecekler.

6 Ağustos Cumartesi günü ise saat 10:00’da Kale Biberi tanıtımının gerçekleştirileceği çeşitli etkinlikler yapılacak. Aynı zamanda katılımcılar mehter gösterilerini izleyebilecek. Aynı gün saat 21:30’da ise Yonca Lodi festivalin kapanış konserini gerçekleştirecek.

Kaledavaz Biber Festivali’ne katılanlar Tabea Antik Kenti ve İnceğiz Kanyonu gibi kültürel, doğal güzellikleri gezebilecekler.Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç tüm Denizlilileri davet etti.

b221caa7-baa5-4baa-aae9-29ed4bca62e2