Bacak ve bel ağrısı şikayetiyle Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Op. Dr. Özgür Şenol’a gelerek muayene olan Kadir Çapacı bel fıtığı ameliyatı oldu.

Ağrı şikayetiyle gittiği Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde yapılan kontroller sonucu bel fıtığı olduğu anlaşılan 57 yaşındaki Kadir Çapacı, mikro cerrahi yöntemi ile bel fıtığı ameliyatı oldu. Yaklaşık 1 saat süren ameliyatın ardından, 6 saat sonra yürümeye başlayan Kadir bey, 1 gün hastanede kontrol amaçlı kaldıktan sonra taburcu oldu.

Covid Aşısı Olmayanlar İçin Kalp Krizi Riski Artıyor Covid Aşısı Olmayanlar İçin Kalp Krizi Riski Artıyor

Beyin ve sinir cerrahisi Op. Dr. Özgür Şenol; “Mikro cerrahi yöntemi ile daha az bir kesi ile ameliyat gerçekleşir ve daha az enfeksiyon riski bulunur. Mikro cerrahi yöntem ile hasta daha kısa bir sürede ayağa kalkabilir. Mikrocerrahi yöntemi günümüzde uygulanan en popüler ve etkili ameliyat yöntemidir” ifadelerini kullandı.

Çekmiş olduğu ağrılardan kurtulan Kadir Çapacı başta doktoru olmaz üzere tüm personellere teşekkürlerini iletti. mikro-cerrahi-yontemiyle-bel-fitigi-ameliyati-oldu-1mikro-cerrahi-yontemiyle-bel-fitigi-ameliyati-oldu-2