Konya Ticaret Borsası (KTB) yönetim kurulu ve meclis üyeleri Denizli Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Meclis Başkanı İbrahim Yayan ve Meclis üyeleri tarafından karşılandı.

İki Borsa heyeti Denizli Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya; KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, Başkan Yardımcısı Kazım Küçüköğen, Meclis Başkanı Mehmet Büyükalim, Genel Sekreter Esat Bilici, DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir,Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Kobaş, Yüksel Tanrıkulu, Genel Sekreter Ali Şahin ve her iki Borsanın meclis üyeleri katıldı. 

KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, Başkan İbrahim Tefenlili’ye, Konya'nın tarımsal üretim ve ticaretindeki önemi ile borsanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan İbrahim Tefenlili ise devam eden proje ve çalışmalar hakkında misafir heyeti bilgilendirdi. 

Denizli'de 1 Mayıs Mitingi Denizli'de 1 Mayıs Mitingi

Yapılan görüşmede, kurumlar tarafından gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Konuşmaların ve düşünce alışverişinin ardından her iki Borsa yöneticileri de birbirlerine günün anısına plâket ve hediyeler takdim etti. konya-ticaret-borsasindan-denizli-ticaret-borsasina-ziyaret-3konya-ticaret-borsasindan-denizli-ticaret-borsasina-ziyaret-1konya-ticaret-borsasindan-denizli-ticaret-borsasina-ziyaret-2