2024 Yılı Resmi Tatil Günlerinin Listesi 2024 Yılı Resmi Tatil Günlerinin Listesi

Denizli’nin öncü eğitim kurumlarından olan Denizli Çözüm Koleji, sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Denizli Çözüm Koleji ortaokul ve lise öğrencileri için Ankara’ya gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğrenciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’e saygı, minnet ve özlemlerini bir kez daha dile getiren öğrenciler, Anıtkabir’de olmaktan büyük heyecan duyduklarını belirtti.

ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİSİ YAPILDI

11 ve 12’nci sınıf öğrencileri ise Ankara’da üniversite tanıtım gezisi kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde; öğrencilere sınav sürecinde motivasyonlarını artırmak hedeflerini belirlemede yardımcı olmak, üniversitelerin özellikleri ve kültürel anlamda da bilgilendirme yapıldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN OLDU”

“Ankara’da Ata’mızın huzuruna çıktık. Öğrencilerimiz içinde unutulmaz bir gün oldu” diyen Denizli Çözüm Koleji Kurucularından İsmail Kıyak, “Duygu dolu anlar yaşadık. Bir gün değil her gün Ata’mızın izindeyiz. Onun ışığında aydınlanan, geleceği aydınlatacak olan bireyler yetiştiriyor olmanın gururunu bir kez daha derinden hissettik. 1. Meclisimizi , Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ilk kez gördüler ve unutulmaz anlara şahitlik ettiler ve çok mutlu oldular. Heyecanları gözlerinden okunuyordu. Onlar bizim geleceğimiz. Kurum olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz” dedi.  Öğrencilerin geleceklerini planlamasına destek olmak için çok özenli davrandıklarını belirten Kıyak, “Üniversite tanıtım gezisi kapsamında öğrencilerimiz birçok üniversitemizi ziyaret etti. Hem görsel hem de akademik bilgiler edindiler. Gelecek planlamaları noktasında önemli kazanım elde ettiler. Öğrencilerimiz üniversite ile ilgili merak ettikleri soruları sordular ve gelecek adına fikir sahibi oldular” diye konuştu. denizli-cozum-koleji-ogrencileri-anitkabiri-ziyaret-etti-3denizli-cozum-koleji-ogrencileri-anitkabiri-ziyaret-etti-1denizli-cozum-koleji-ogrencileri-anitkabiri-ziyaret-etti-2denizli-cozum-koleji-ogrencileri-anitkabiri-ziyaret-etti