Denizli'de yaşanan trajik olay sonrasında, Faber Mermer'in Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Cinkaya'nın cenazesi, Aydın'da teknesiyle denize açıldıktan sonra Yunanistan'ın Samos Adası'nda bulunarak Türkiye'ye getirildi. Cinkaya'nın son yolculuğu, Denizli'de düzenlenen bir cenaze töreniyle gerçekleştirildi.

Cenazenin bulunduğu tabutun başında, Cinkaya'nın eşi ve kızının bir an olsun ayrılmaması, acının derinliğini yansıtan dokunaklı bir an olarak dikkat çekti. Taziyelerin kabul edildiği merasimde, Cinkaya'nın ailesi ve yakınları, üzüntülerini paylaşan dostları ve iş ortakları ile bir araya geldi.

Polonyalı Turist İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor Polonyalı Turist İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve birçok iş adamı, cenaze namazına katılarak Cinkaya ailesine başsağlığı diledi.

Yasin Cinkaya'nın vefatı, iş dünyasında büyük bir üzüntü yaratırken, cenaze namazının ardından Cinkaya, Şemikler Aile Mezarlığı'na defnedildi. 

cinkaya-yasin-denizli-kayip

denizli-yasin-cinkaya-son-yolculuguna-ugurlandi3denizli-yasin-cinkaya-son-yolculuguna-ugurlandi2denizli-yasin-cinkaya-son-yolculuguna-ugurlandi1