POLİTİKA

Erbakan, Denizli'ye Ahlaklı Belediyecilik gelecek

Dün Denizli'ye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Denizli'nin girişinde parti teşkilatı ve partililer tarafından karşılandı.

Abone Ol

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav'ın da katıldığı programda genel başkan Fatih Erbakan, Denizli'ye geldikten sonra Acıpayam ilçesinde iftar programına katıldı. Partililer tarafından karşılanan Erbakan burada konuşma yaptı. Erbakan, "Denizli'ye Ahlaklı Belediyecilik gelecek, denk bütçe oluşturacağız ve emeklilerimizi rahat ettireceğiz. Faiz ve imtiyazlı holdinglere değil halka akacak paralar. Artık liyakatli işin ehline verilen sistem gelecek" dedi. 

Acıpayam'daki programda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan sonra, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Nazif Manav partililere hitap etti. Manav, "Denizli'de refah belediyecilik kazanacak. 31 mart akşamı burada olduğu gibi coşkuyla kutlamalar yapacağız" ifadesini kullandı. 

Genel Başkan Erbakan ve beraberindekiler daha sonra Beyağaç ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Erbakan, soğuk havaya rağmen Yenden Refah Partisi Beyağaç Belediye Başkan Adayı Sezayi Pütün’ün seçim koordinasyon merkezi önünde toplanan yüzlerce kişilik kalabalığa hitap etti. 

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }