GÜNCEL

Denizli Müftülüğü İş Gücü Uyum Programı kapsamında 205 kişiye işe alacak

Denizli’de İUP kapsamında müftülüklere 205 kişi alımı yapacak. Başvurular 26-30 Ocak tarihlerinde yapılacak. Program ise 9 Şubat’ta başlarken, mülakatta 2 Şubatta yapılacak.

Abone Ol

İŞKUR tarafından yürütülen İş Gücü Uyum Programı kapsamında Denizli İl Müftülüğü ve ilçe müftülüklerinde, kamusal alanların temizlik, bakım ve onarım işlerinde görevlendirilmek üzere 205 kişi alınacak. Başvurular 26-30 Ocak 2026 tarihleri arasında yapılacak, program 9 Şubat’ta başlayacak.

İş birliği Denizli İl Müftülüğü ile yürütülürken, alımlar Merkezefendi İlçe Müftülüğü, Pamukkale İlçe Müftülüğü ve Denizli İl Müftülüğü kontenjanları üzerinden gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR 30 OCAK 24’E KADAR

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 26-30 Ocak 2026 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online başvuru yapması gerekiyor. Başvurular; ALO 170 hattı, İŞKUR e-şube ve e-Devlet üzerinden tamamlanabilecek.

KONTENJANLAR VE İLAN NUMARALARI BELLİ OLDU

Program kapsamında Merkezefendi İlçe Müftülüğü için 60 kişi (İUP No: 15392), Pamukkale İlçe Müftülüğü için 60 kişi (İUP No: 15500), Denizli İl Müftülüğü için 85 kişi (İUP No: 15492) kontenjan ayrıldı. Merkez ilçeler dışındaki başvuruların Denizli İl Müftülüğü ilanı üzerinden yapılacağı belirtildi.

MERKEZ DIŞI İLÇELERDE DAĞILIM

Merkez ilçeler hariç kontenjanların; Acıpayam 15, Babadağ 2, Baklan 7, Bekilli 3, Beyağaç 2, Bozkurt 3, Buldan 7, Çal 2, Çameli 5, Çardak 2, Çivril 7, Güney 4, Honaz 2, Kale 5, Sarayköy 2, Serinhisar 10 ve Tavas 7 olarak planlandığı bildirildi.

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ BELLİ OLDU

Mülakat seçiminin 2 Şubat 2026 tarihinde 09.00-12.00 saatleri arasında yapılacağı, mülakat yerlerinin Denizli İl Müftülüğü, Pamukkale İlçe Müftülüğü ve Merkezefendi İlçe Müftülüğü olduğu aktarıldı.

Programın 9 Şubat 2026’da başlayıp 30 Kasım 2026’da sona ereceği, toplam çalışma gün sayısının 135 olduğu kaydedildi. İlk 4 hafta haftada 5 gün günlük 7,5 saat; devamında ise haftada 3 gün günlük 7,5 saat çalışılacağı bilgisi paylaşıldı.

Programa katılmak isteyen adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, İŞKUR’a kayıtlı bulunması, 18 yaşını tamamlamış olması ve başvuru ile program sürecindeki sigortalılık/gelir kriterlerini sağlaması gerektiği belirtildi.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }