Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde prim usulü buğday alımı yaparak çiftçilerin ürünlerini değerinde satın alacaklarını ve un üretimi için yeni bir fabrika kuracaklarını duyurdu.    
Manav'ın açıklamasında: "Biliyorsunuz ki, buğday ekimi yapan çiftçilerimiz son yıllarda ürünlerini hak ettiği fiyata satamamaktaydı. Bu durum onları büyük bir mağduriyete uğratıyordu.

Bizim belediyeciliğimizde, bu sorunun çözümü için somut adımlar atacağız. Prim usulü buğday alımı yaparak ürünlerinizi değerinde satın alacağız. Bu sayede emeğinizin karşılığını tam olarak alacaksınız."

Pamukkale Belediyesi'nde Başkan Ertemur'la İlk Meclis Toplantısı Pamukkale Belediyesi'nde Başkan Ertemur'la İlk Meclis Toplantısı

Un fabrikamız sayesinde bölgemizdeki ekmek ihtiyacı da karşılanacak. Bu sayede hem çiftçilerimiz hem de tüketicilerimiz kazanacak." ifadeleri yer aldı.

Çiftçiler, Manav'ın projelerinin kendileri için çok faydalı olacağına inandıklarını ve onu seçimlerde destekleyeceklerini ifade ettiler.

Yeniden Refah Partisi Nazif Manav Un Fabrikasi Sozu1