Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları bu yıl da binlerce çocuğu sporla buluşturdu. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli spor branşlarında düzenlenen Yaz Spor Okulları büyük ilgi gördü. Bu kapsamda okulların tatil olmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli tesislerinde, çocuklara badminton, basketbol, binicilik, boks, kapoera, modern dans, bale, güreş, halk oyunları, jimnastik, judo, masa tenisi, tekvando, tenis, voleybol, satranç, buz pateni ve yüzme branşlarında ücretsiz eğitim verildi. 
Çocukların boş vakitlerini daha verimli geçirmesi, spor yaparak sağlıklı bir birey olarak yetişmesi amaçlanan Yaz Spor Okulları'na sadece haziran ve temmuz ayında 7 bin 500 çocuk katıldı. Çocuklar, Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu Yaz Spor Okulları ile tatillerini hem eğlenerek hem de spor yaparak geçirme imkanı buldu. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yaz Spor Okullarına olan talebin her geçen yıl artarak devam ettiğini belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak en çok arzu ettiğimiz şey çocuklarımızın sporla buluşması. Çocuklarımız mutlaka bir branşta spor yapmalıdır düşüncesi ile yaz okulumuzu bu yıl da gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.
Spor okullarını çok önemsediklerini ifade eden Başkan Zolan, "Haziran ve temmuz ayı içerisinde 7 bin 500 çocuğumuz Yaz Spor Okulu'ndan yararlandı. Kurslarımızın tamamı ücretsiz olup kullanılan alet ve materyaller de Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yine ücretsiz olarak karşılanmaktadır. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan neslimizin gelişimine katkıda bulunacak hizmetlerin çabasında olmaya devam edeceğiz. Kurslara ilgi gösteren ve bu organizasyona çocuklarının katılımını sağlayan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.