TRABZON (CİHAN)- Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İspanya'nın Athletic Bilbao takımıyla 18 Ağustos’ta deplasmanda yapacağı maç önceki kapılarını dış dünyaya kapattı. 16 Ağustos’ta İspanya’ya gidecek olan bordo-mavili ekip, zorlu maçın hazırlıklarını o tarihe kadar basına ve taraftara kapalı olarak sürdürecek.
Bu sezon Avrupa’da başarı hedefleyen Trabzonspor, bunun için de UEFA Avrupa Ligi’nde guruplara mutlaka kalmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica'ya elenerek devler ligi fırsatına kaçıran bordo-mavililer, Avrupa’da yola devam etmek için önündeki en önemli engel olan Athletic Bilbao’yu geçmeyi hedefliyor. İlk maça Zokora, Adrian ve Piotr Brozek ile sakatlık nedeniyle oynama ihtimali az görünün Henrigue gibi isimlerden yoksun çıkacak olan bordo-mavili ekip, zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla dönmenin planlarını yapıyor.
Oyuncularına zorlu maça sıkı şekilde hazırlayan teknik direktöre Şenol Güneş, oyuncularını hata yapmamaları konusunda uyarıyor.

ŞENOL GÜNEŞ DEDE OLDU
Trabzonspor’un tecrübeli teknik patronu Şenol Güneş’in dede olduğu bildirildi. Güneş, kızı Ayça Güneş Egemen'in bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve minik bebeğe Zeynep ismi verildiği belirtildi.
Bordo-mavili kulübün yönetimi de yayınladığı tebrik mesajında; “Trabzonspor Kulübü olarak Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'le birlikte Ayça ve Erdem Güneş Egemen çiftini kutluyor, minik Zeynep'e sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.



CİHAN