Tekden Denizlispor’da eski yabancı futbolculara olan borçlar tek tek ödenirken, eski futbolculardan sadece Wescley'in alacağı kaydedildi. 
PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor’un içinde bulunduğu ortamdan çıkması için borçlar ödenmeye devam ediyor. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu'nun göreve gelişi ile birlikte oluşturulan 'Akil Adamlar Heyeti'nin desteğini de alan kulüp, bu destek sayesinde puan silmeden, transfer yasağına kadar pek çok tehlikeyi kapsayan yabancı borçlarını kapatmaya başladı. Göreve gelir gelmez yabancı futbolcularından Bangoura'nın 876 bin TL’sini ödeyen yeşil-siyahlılar daha sonra Eric ve Angelov’un borçlarını ödedi. Alacağı bulunan futbolcunun CAS davası nedeniyle yeşil-siyahlı kulübe puan silme cezası gelmişti. Ceza uygulamaya konulmadan önce bu futbolcunun alacağı ödendi. Tekden Denizlispor'da sadece Wescley'in alacağı bulunduğu öğrenildi. 
Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, borçların kapatılması için büyük uğraş verdiklerini belirterek, "Hukuki süreçleri sonlandırmaya, kulübün önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Bu konuda tüm Denizli’nin ileri gelenleri de bize destek veriyor. Ağustos ayına kadar hem borç ödeyip hem de transferler yapmaya çalışacağız" dedi.