ANKARA (CİHAN)- Türkiye Taekwondo Federasyonu antrenör, sporcu ve kulüp yöneticilerine Ankara’da geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi. Yaklaşık 150 kişinin katılımı ile gerçekleşen iftara eski federasyon başkanlarından Prof. Dr. Esen Beder ile camianın duayeni İsmet Iraz da katıldı.
    Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla iftarlar düzenlediklerini dile getiren Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, “Taekwondo ailesi her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur. Branşımız ülkemizin en fazla lisanslı sporcusuna sahiptir. Kulüp ve antrenör sayımız her geçen gün artmakta. Büyük başarılara imza atıyor ve atmaya devam edeceğiz. Son yapılan Dünya Şampiyonası ile Olimpiyat elemelerinden yüzümüzün akı ile çıktık.” diye konuştu.
    Federasyon olarak aldıkları başarıya göre bütçelerinin az olduğuna değinen Metin Şahin sözlerini şöyle tamamladı:
    “Branş olarak madalya sayımız oldukça fazla ancak bütçemiz az. 2012 olimpiyatlarına bir sporcumuz katılma hakkı elde etti diğer üç sporcumuzun elemeleri yıl sonunda. Kısaca Taekwondo çalışıyor Türkiye kazanıyor. Ankara bizim için çok önemli bir potansiyel. Her zaman göz bebeğimiz oldu ve her türlü desteği vermeye çalıştık.”
CİHAN